به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، ابوالفضل فراهانی چهارشنبه شب در همایش بزرگداشت روز جهانی استاندارد در سالن همایش های ونوس قم اظهار کرد: امروز نقش کیفیت و استاندارد بودن کالاها بسیار گسترده شده و در لایه های مختلف جامعه اثرگذار است.
وی با بیان این که استاندارد بودن کالاها یک موضوع دلخواه نبوده و یک ضرورت اجتناب ناپذیر است، اظهار داشت: به طور حتم تمامی جامعه از تولید و مصرف کالاهای استاندارد بهره خواهند برد، البته به شرط این که زمان استانداردسازی و اعطای نشان استاندارد کالاها کوتاه تر شود.
رئیس خانه صنعت و معدن استان قم با اشاره به توجه جدی همه کشورهای پیشرفته به موضوع استاندارد کالاها، خاطرنشان کرد: استانداردها یک سقف نبوده بلکه حداقل هایی است که اگر وجود نداشته باشد، هیچ گاه نمی توانیم پس از پیدا کردن بازارهای داخلی و خارجی، در آن ماندگار بوده و آنها را توسعه دهیم.
وی با بیان این که استانداردسازی کالاها از هدررفت منابع و انرژی جلوگیری می کند، بر ضرورت نظارت جدی بر کالاهای وارداتی تاکید کرد و گفت: امروز مفهوم و ضرورت استاندارد باید در جامعه و به ویژه در میان کودکان فرهنگسازی شود تا بتوانیم آینده درخشانی را برای کشورمان متصور باشیم.
فراهانی در پایان با بیان این که همه مسئولان و دستگاه های اجرایی باید برای رفع موانع تولید و مشکلات واحدهای تولیدی تلاش و برنامه ریزی داشته باشند، تصریح کرد: زمان صدور پروانه استاندارد در استان قم باید کاهش یافته و نهادهای متولی استانداردسازی از موازی کاری پرهیز کنند.
همایش بزرگداشت روز جهانی استاندارد با حضور جمعی از مسئولان اجرایی استان و فعالان و دست اندرکاران این حوزه در سالن همایش های ونوس قم برگزار شد و طی آن از واحدهای تولیدی منتخب نمونه استان قم با اهدای تندیس و لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.
14 اکتبر مصادف با 23 مهرماه با عنوان روز جهانی استاندارد نامگذاری شده است.