۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
06:12
کد خبر : 8765508
۱۵:۴۳

۱۳۹۵/۰۸/۰۱
مدیر امور مشترکین شرکت آبفار لرستان:

شناسایی ۴۸۰۰ مشترک غیر مجاز در آبفار لرستان

مدیر امور مشترکین شرکت آبفار لرستان از شناسایی چهار هزار و ۸۵۰ مشترک آب غیر مجاز در روستاهای استان در شش ماهه اول امسال خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از لرستان،رحمانشاهی در جلسه راهکارهای پیگیری وصول درآمد در این شرکت افزود: از این تعداد اشتراک غیرمجاز شناسایی شده دو هزار و ۵۶۰ مشترک قطع و مجاز شده است.
وی تصریح کرد: از تعداد کل مشترکین غیر مجاز شناسایی شده تعداد ۹۷ مشترک توسط رای صادره از طریق دادگاه تبدیل وضعیت شده و تعداد ۵۳۸ فقره از پرونده ها جهت صدور رای به مراجع قضایی ارجاع داده شده است.
وی اضافه کرد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده در شش ماهه نخست سال جاری، یک هزار و ۵۲۷ کنتور معیوب و خراب تعویض شده که نسبت به شش ماهه نخست سال قبل از آن ۱۱ درصد بیشتر شده است.
وی با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن یک هزار و ۷۱ مشترک جدید در شش ماهه نخست سال جاری، اظهار داشت: شرکت آبفار لرستان با تمام توان برای شناسایی مشترکین غیر مجاز و پذیرش اشتراک جدید در تلاش است.
مدیر عامل شرکت آبفار لرستان نیز گفت: مدیران شهرستانی نیز باید با تمام توان برای پیگیری وصول مطالبات و شناسایی مشترکین غیر مجاز تلاش کنند.
مهندس علیرضا کاکاوند افزود: با تلاش و پیگیری های شبانه روزی باید ضمن شناسایی مشترکین غیر مجاز برای بهینه سازی مصرف آب و صرفه جویی در مصرف آب در روستاها اقدام کرد.
وی اضافه کرد: مدیران و کارشناسان ادارات شهرستان ها باید با پیگیری وصول مطالبات و رعایت قوانین و مقررات در راستای توسعه دستاوردهای آبفار برای آبرسانی بهینه به روستاها و مناطق محروم تلاش کنند.
در این جلسه مدیران امور شهرستانها با ارائه راهکارها و مشکلات مربوطه به بیان عملکرد های خود پرداختند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید