۲۷ / خرداد / ۱۴۰۴ - 17 June 2025
19:09
کد خبر : 8767559
۲۲:۵۴

۱۳۹۵/۰۸/۰۴

اعزام جمعی از دانش آموزان منطقه کهریزک به سرزمین نور

خبرگزاری بسیج: مدیر آموزش و پرورش کهریزک از اعزام نخستین گروه کاروان راهیان نور دانش آموزی این منطقه به سرزمین نور در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛ افضلی نیا با اشاره به مقام و جایگاه شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، گفت: هدف از اعزام کاروان دانش آموزی به اردوی راهیان نور آشنایی این عزیزان با آرمان های والای شهدا، الگو گرفتن از زندگی شهداء و همچنین زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی است.

وی افزود: کاروان راهیان نور دانش‌آموزی به منظور آشنایی دانش‌آموزان با مناطق عملیاتی و همچنین ایثار و فداکاری شهدای هشت سال دفاع مقدس انجام می‌شود.

افضلی نیا گفت: اعزام اولین گروه از کاروان دانش آموزی به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی 96-95 از محل آموزشگاه دخترانه بهشت آغاز شد و دانش آموزان علاقه مند برای عزیمت به این سفر معنوی راهی سرزمین های نور شدند.

وی خاطرنشان کرد: در این مرحله 88 نفر از دانش آموزان دختر مدارس دوره دوم متوسطه به مناطق عملیاتی غرب کشور اعزام شدند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید