۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۲۳:۰۴
کد خبر : 8767987
۰۸:۳۹

۱۳۹۵/۰۸/۰۸
یک جامعه شناس در گفتگو با «بسیج» مطرح کرد

فقر معنوی در روستاها و افزایش خریدوفروش نوزادان

دکتر عابدین گفت: خرید و فروش نوزادان و امثال آن نشانه فقر اقتصادی، فقر فرهنگی و فقر معنوی است.

دکتر علیرضا عابدین جامعه شناس و روانشناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج با اشاره به افزایش خرید و فروش نوزادان در شهرهای کوچک و روستاها اظهار داشت: خرید و فروش نوزادان و امثال آن نشانه فقر اقتصادی، فقر فرهنگی و فقر معنوی است.

وی افزود: معضلات اجتماعی همچون خرید و فروش نوزادان و یا تن فروشی و فروش اعضای بدن از درماندگی های ناشی از اوضاع بد اقتصادی و در نهایت بی تفاوتی به عواقب شوم آن است.

این جامعه شناس خاطر نشان کرد: ما در یک جامعه طبقاتی زندگی می کنیم که طبقه میانی آن به سرعت در حال حذف شدن بوده و به زودی طیف ثروتمند و فقر را خواهیم داشت و باید اذعان کنیم از دست دادن قشر میانی جامعه یک زنگ هشدار جدی است. مسلماً در چنین فضایی خرید و فروش نوزادان و یا مسائل دیگر هم افزایش خواهد یافت.

دکتر عابدین ناتوانی رویت یک چشم انداز مالی و شغلی را نیز یکی دیگر از عوامل موثر در افزایش معضل خرید و فروش نوزادان برشمرد و گفت: نبود شغل مناسب و امنیت شغلی یکی از مواردی است که معضلات اجتماعی را با افزایش روبرو کرده است. همچنین حس درماندگی ناشی از عدم تاثیرگذاری در سرنوشت خود در این قضیه موثر است.

این روانشناس بیان داشت: متسفانه بسیاری از افراد جامعه مخصوصاً جوانان به درستی متوجه نیستند که بسیاری از کدهای اخلاقی مرتب زیر پا گذاشته می شود و این باعث شده مردم نسبت به آسیب های اجتماعی بی تفاوت باشند. مردم روستاها و شهرهای کوچک نسبت به مردم شهرهای بزرگ به آینده خود ناامید تر هستند در این روستاها تغییرات به کندی صورت می گیرد و متاسفانه بیکاری، تورم، وضعیت نامطلوب معیشتی اقتصادی در این مناطق به مراتب بیشتر است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید