۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:33
کد خبر : 8770392
۱۳:۲۳

۱۳۹۵/۰۸/۱۰
به همت بسیج جامعه پزشکی استان البرزدر هفته آینده افتتاح می‌شود؛

بیمارستان صحرایی شهید کلانتری

در مراسم افتتاح بیمارستان صحرایی شهید کلانتری فردیس کرج در هفته آینده سردار نقدی، سردار جعفری و وزیر بهداشت حضور خواهند داشت.
به گزارش سرویس بسیج جامعه پزشکی خبرگزاری بسیج، با تلاش بسیج جامعه پزشکی استان البرز و با همراهی سازمان‌های دخیل در امر سلامت، بیمارستان صحرایی شهید کلانتری در شهر فردیس استان کرج در هفته آینده افتتاح خواهد شد.

سازه این بیمارستان راه اندازی شده است اما به دلایلی افتتاح این بیمارستان به تعویق افتاد.

لازم به ذکر است که در مراسم افتتاح بیمارستان صحرایی شهید کلانتری سردار نقدی، سردار جعفری و وزیر بهداشت حضور خواهند داشت و به سخنرانی می‌پردازند.
پیش از این گفته شده بود که افتتاح این بیمارستان صحرایی در شهر فردیس در هفته جاری انجام خواهد شد.

این بیمارستان مجهز به بخش‌های مختلف همچون بستری، اتاق عمل، ICU، CCU و آزمایشگاه است و داروخانه تخصصی با دریافت هزینه کم به بیماران خدمات ارائه می‌دهد.

طبق هماهنگی‌های انجام شده در زمان برگزاری بیمارستان صحرایی تمامی خدمات اورژانسی و اعلام‌های فوریتی این منطقه از کرج به بیمارستان صحرایی شهید کلانتری منتقل می‌شوند.

لازم به ذکر است که فردیس کرج با جمعیت بالای ۵۰۰ هزار نفر دارای بیمارستان نیست و درخواست‌های متعددی از مدیران استان و مردم جهت دائمی شدن این بیمارستان صحرایی وجود دارد.

 



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید