۲۷ / خرداد / ۱۴۰۵ - 17 June 2026
06:01
کد خبر : 8771962
۲۳:۳۶

۱۳۹۵/۰۸/۱۲
«الحشد الشعبی»:

تعقیب داعش در خاک سوریه برای حمایت از امنیت ملی عراق است

فرمانده ارشد «الحشد الشعبی» عراق گفت:‌ تعقیب داعش در خاک سوریه برای حمایت از امنیت ملی عراق است.
 به گزارش خبرگزاری بسیج «کریم النوری» از فرماندهان نیروهای بسیج مردمی عراق در گفت‌وگو با شبکه ماهواره‌ای الغدیر اعلام کرد که حمله به گروه های تروریستی داعش در موصل هدف اول الحشد الشعبی است.

وی افزود: تاکید الحشد الشعبی بر نابودی داعش در همه مناطق استان نینوا و تعقیب و گریز تروریست‌ها در اراضی سوریه با هماهنگی دمشق است و این بخشی از حمایت از امنیت ملی عراق است.

النوری گفت: آمریکا هزاران مایل را طی می کند تا با هدف حمایت از امنیت ملی آمریکا به خاورمیانه برسد و عربستان نیز با هدف حمایت از امنیت ملی عربستان، روی مردم بی گناه یمن بمب می ریزد و آنها را به قتل می رساند.

فرمانده الحشد الشعبی در ادامه تصریح کرد: پس چرا این حق عراق نباشد که داعش را تا اراضی سوریه با هماهنگی دولت این کشور دنبال کند، بویژه اینکه عراق و سوریه صدها کیلومتر مرز مشترک دارند؟


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید