۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
08:01
کد خبر : 8775717
۰۸:۲۱

۱۳۹۵/۰۸/۲۰
بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها صورت گرفت

حضور سردار سلیمانی در غرفه ستاد مرکزی راهیان نور کشور

سردار یعقوب سلیمانی در غرفه ستاد مرکزی راهیان نور کشور حضور یافت.
به گزارش سرویس راهیان نورخبرگزاری بسیج،سردار یعقوب سلیمانی، رئیس کمیته زائرین ستاد مرکزی راهیان نور و دبیر قرارگاه راهیان نور سپاه و بسیج با حضور در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، از غرفه خبرگزاری ها و روزنامه های کشور بازدید کرد.


سردار یعقوب سلیمانی، از غرفه ستاد مرکزی راهیان نور کشور در بیست‌ و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها بازدید و با خبرنگاران راهیان نور به گفت و گو پرداخت.


دبیر قرارگاه راهیان نور سپاه و بسیج با اشاره به افزایش چشمگیر زائران راهیان نور کشور گفت: قریب دو میلیون و 85 هزار نفر از اول اردیبهشت ماه که در واقع آغاز راهیان نور در سال است تا دیروز زائر و بازدید کننده در مناطق عملیاتی داشتیم. 


وی افزود: در راهیان نور دانش آموزی هم 270هزار نفر از اول مهر تا کنون زائرینی داشته‌ایم که از مناطق مختلف در یادمان‌های جنوب، غرب، شمالغرب و دریایی بازدید کرده‌اند.


وی افزود: امسال شعاری داریم مبنی بر توجه به بحث محتوا در فعالیت های فرهنگی راهیان نور. در این زمینه هم اقدامات خوبی صورت گرفته و آثار این تنظیم محتوا را به مرور در خانواده‌ها و در میان اجتماع خواهیم دید. این تولید محتوای موفق در عرصه راهیان نور دانش آموزی با عملی ساختن بحث خادمین راهیان نور دانش آموزی اتفاق افتاده است و می تواند شروع کننده مباحث تعالی بخش جوانان و نوجوانان دانش آموز باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید