به گزارش
خبرگزاری بسیج، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد در رفراندومی که برای تغییر حکومت ریاست جمهوری این کشور برگزار خواهد شد، بازگشت حکم اعدام به قانون اساسی را خواهد گنجاند.
اردوغان با اشاره به احتمال برگزاری رفراندوم جهت تغییر ساختار نظام این کشور از پارلمانی به ریاست جمهوری و افزایش قدرت شخص رئیس جمهور، تا پایان سال جاری میلادی، گفت ادامه یافتن مذاکرات برای پیوستن به «اتحادیه اروپا» نیز در این رفراندوم گنجانده خواهد شد.
به نوشته روزنامه «دیلی صاباح» وی با انتقاد از صحبتهای «مارتین شولتز» رئیس پارلمان اروپا از مردم ترکیه درخواست کرد تا پایان سال (میلادی) جهت رای دادن و تصمیمگیری برای عضویت در اتحادیه اروپا صبر کنند.
شولتز پیشتر با اشاره به تلاش دولت ترکیه برای بازگرداندن حکم اعدام به قانون اساسی، گفته بود بجای قطع مذاکرات پیوستن به اتحادیه اروپا، ترکیه احتمالا بخاطر عملیاتهای سرکوبگرانهای که در داخل انجام میدهد، با تحریمهای این اتحادیه مواجه خواهد شد.