۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
06:22
کد خبر : 8779641
۱۳:۰۵

۱۳۹۵/۰۸/۲۹
یک دانشجوی بسیجی دانشگاه آزاد گرمسار تأکید کرد؛

لزوم حضور فعال در سنگر جنگ نرم فرهنگی

یک دانشجوی بسیجی دانشگاه آزاد گرمسار گفت: پس از جنگ سخت نظامی،جنگ نرم فرهنگی به ملت ایران تحمیل شد و امروز دانشجویان موظفند به دستور رهبری در سنگر های دفاعی میدان این جنگ حضور فعال داشته باشند.
مهدی میرآخوری دانشجوی بسیجی دانشگاه آزاد گرمسار در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در گرمسار اظهارداشت: امام حسین(ع) در زمان خود هرگز تن به ذلت نداد و هرگز راضی به سازش با حکومت طاغوت نشد و تنها هدف ایشان از قیام مبارزه با استبار و طاغوتیان بود.

وی با بیان عبارت معروف « کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا » افزود: امروز وظیفه هر مسلمانی است که یزید و شمر زمان خود را بشناسد و با آن به مبارزه بپردازد و اجازه ندهد قدرت های استکباری به چهان خواری و ظلم افکنی در جامعه بپردازند.

میرآخوری با اشاره به در پیشرو بودن هفته بسیج و سالروز صدور فرمان تاریخی امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل بسیج دانشجو و طلبه،خاطرنشان کرد: 28 سال پیش در دوم آذر ماه 1367 امام خمینی (ره) در فرمانی تاریخی «فرزندان بسیجی» خود را به تشکیل بسیج دانشجو و طلبه فرمان داد در حالی که کمتر از 4 ماه از پایان جنگ تحمیلی نظامی علیه انقلاب اسلامی می‌گذشت.

وی تصریح کرد: امام(ره) میدان جدید رزم و مبارزه با استکبار جهانی را شناخت و بسیجی‌ها را به دفاع از سنگر فرهنگ و دانش در دانشگاه ها و حوزه های علمیه که مورد هجوم نرم استکبار جهانی قرار گرفته بود؛فراخواند.

این دانشجوی بسیجی اذعان داشت: با پذیرش قطعنامه پس از جنگ تحمیلی،جنگ سخت نظامی پایان یافت و جنگ نرم فرهنگی آغاز شد و بسیج دانشجویی که آخرین میراث حضرت امام (ره) است در طول این 26 سال هرکجا که تهدیدی چه از داخل و یا خارج فکر به چالش کشیدن کیان انقلاب اسلامی را متصور شد، با قدرت و صلابت تمام حاضر شده و با روحیه جهاد گرانه به دفاعی مقدس از آرمان ها و دستاورد های این انقلاب پرداخت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید