۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
10:39
کد خبر : 8781979
۱۶:۵۳

۱۳۹۵/۰۹/۰۳
حجت الاسلام ابوترابی فرد در مراسم یادبود مرحوم دباغ:

اقتدار بسیج همان شکوه و عظمت نظام اسلامی است

حجت الاسلام ابوترابی فرد بسیج را جلوه ای از حیات طیبه خواند و گفت: اگر انسان آراسته به عمل صالح شود به حیات طیبه دست می یابد که عالی ترین مرتبه حیات است که بسیج یکی از جلوه های آن است.
به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت الاسلام محمد حسن ابوترابی فرد در مراسم یادبود مرحوم مرضیه دباغ که عصر امروز در حسینیه حضرت فاطمه الزهرا(س) برگزار شد، بسیج را جلوه ای از حیات طیبه خواند و گفت: اگر انسان آراسته به عمل صالح شود به حیات طیبه دست می یابد که عالی ترین مرتبه حیات است که بسیج یکی از جلوه های آن است.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیج نقش بسزایی در تقویت بنیه دفاعی کشور دارد، تصریح کرد: بسیج یعنی دفاع مقدس، رشد و بالندگی کشور و در نهایت اقتدار نظامی جمهوری اسلامی ایران و امتی که با تمام توان در کنار امام خویش ایستاده است.

وی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی اذعان کرد: امروز تمام دستاوردهای نظام اسلامی و جبهه مقاومت، ثمره پیروزی ملت ما در دفاع مقدس است.

ابوترابی فرد در ادامه خاطرنشان کرد: اینکه ما امروز در بین چند قدرت برتر موشکی جهان هستیم، ثمره تفکر بسیجی و اراده بسیج است و به برکت وجود همین نیروی مردمی امروز ایران اسلامی نماد ثبات در منطقه به شمار می رود.

وی با ابیان اینکه اقتدار بسیج همان شکوه و عظمت نظام اسلامی است افزود: اینکه رهبری بر تحکیم ارکان بسیج پافشاری می کنند برای حفظ اقتدار بسیج است.

نایب رئیس مجلس نهم اذعان کرد: در چهار دهه گذشته نظام جمهوری اسلامی ایران با تمام قدرت در برابر استکبار جهانی ایستاده است و هرجا پنجه انقلاب در پنجه های تهی استکبار جهانی قرار گرفته است، پیروز میدان شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید