۲۷ / خرداد / ۱۴۰۵ - 17 June 2026
06:18
کد خبر : 8788475
۰۹:۴۶

۱۳۹۵/۰۹/۱۷

ارسال اولين محموله از کمک های مردمی پارس آباد به مردم جنگ زده سوریه

نخستين محموله از کمک های مردمی پارس آباد مغان با حضور امام جمعه، فرمانده ناحيه مقاومت بسيج و جمعی از مسئولان محلي به مردم جنگ زده سوریه ارسال شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از پارس آباد به نقل از آران مغان، فرمانده ناحيه مقاومت بسيج شهرستان پارس آباد امروز در حاشیه ارسال کمک های مردمی با اشاره به استقبال عالی مردم از کمک به مردم جنگ زده سوریه گفت: از ابتداي سال 95 تا كنون بيش از 3 ميليارد ريال كمك نقدي از سوي مردم شهرستان پارس آباد جمع آوري و در راستاي كمك به جبهه مقاومت به حساب های اعلام شده واریز شده است و این کمک‌ها همچنان ادامه دارد.

سرهنگ پاسدار مطلب شاهي افزود: با توجه به آزادسازي شهر حلب سوريه از دست تروريست ها و نبود امكانات اوليه براي مردم در اين شهر باعث شد، طي اطلاع رساني هايي كه از چند روز گذشته براي كمك به مردم جنگ زده سوريه شد، پارس آبادي ها با آغوش باز به ياري آوارگان سوري شتافته به گونه اي كه امروز انبار سپاه ناحيه پارس آباد پر شده از كمكهاي غير نقدي مردمي كه آماده ارسال به سوريه است.

وي تصريح كرد: اين كمك هاي مردمي در حالي به همت هلال احمر، كميته امداد امام خميني(ره)، سپاه و بسيج شهرستان پارس آباد جمع آوري مي شود كه اولين محوله از اين كمك ها كه شامل انواع لباس، پتو، زيرانداز و لباس گرم بوده توسط بسيج جامعه زنان بسته بندي و برای کمک به مردم جنگ زده حلب که به تازگی از چنگ تروریست ها به دامان دولت و ارتش سوریه و نیروهای مردمی پناه آورده اند، ارسال شد.

در ادامه امام جمعه شهرستان پارس آباد نيز گفت: مردم مغان نشان داد كما اينكه در هشت سال دفاع مقدس در حمايت و پشتيباني از رزمندگان اسلام پيشگام بوده، در حمايت از مدافعان حرم و مردم مظلوم سوريه هم پيشگام است و در اين راهي كه پيش گرفته از هيچ تلاشي به مردم سوريه دريغ نخواهد كرد.

حجت الاسلام سيد سعيد رشادي از تلاش هاي شبانه روزي ستاد پشتيباني مردمي به ويژه سپاه ناحيه پارس آباد در پيشقدم شدن براي جمع آوري كمكهاي غيرنقدي مردم براي ارسال به مردم جنگ زده سوريه قدرداني كرد.




گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید