معاون دانش وپزوهش سپاه:

تاکنون بیش از 25 هزارتجربه در سپاه نگارش و ثبت شده است

خبرگزاری بسیج: دکتر سردار محمدرضا نواب درجشنواره امام علی (ع) سپاه حضرت سیدالشهدا علیه السلام استان تهران ارتقای علم ودانش را افتخار آفرین دانست .
کد خبر: ۸۷۹۱۶۱۱
|
۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۷

به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛  معاون دانش و پژوهش سپاه با بیان اینکه ارتقای علم و دانش اقتدار آفرین است، گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأسی به تدابیر فرمانده معظم کل قوا برای ایفای رسالت خود یعنی پاسداری صحیح ، کامل و درست و حفظ حالت پیش برندگی و پیش روندگی انقلاب  اسلامی ، توسعه هوشمندی، تفکر و یادگیری در آحاد سپاه و پاسداران را همزمان با رشد و ارتقای شایستگی های پاسداری از اهداف تحول و تعالی خود قرار داده است. 

 سردار محمد رضا نواب اصفهانی با حضور در جشنواره امام علی (ع )سپاه سیدالشهدا(ع)استان تهران با گرامیداشت هفته تحقیق و پژوهش و نظر به اهمیت موضوع دانش وپژوهش و جایگاه انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی در منطقه و جهان، همچنین نقش دانش در تغییر موازنه قدرت و ضرورت کشف و استخراج به موقع نیازهای دانشی پاسداری از انقلاب اسلامی، به نقش و اهمیت دانش و پژوهش در این نهاد انقلابی پرداخت. وی با اشاره به تجربیات ارزشمند پس از پیروزی انقلاب اسلامی و عرصه های متنوع مأموریتی سپاه از جمله دوران دفاع مقدس تصریح کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی )سپاه در هر عرصه ای وارد شد سربلند بیرون آمد، این توفیقات سرشار از دانش تجربی ارزشمندی است که این انباشته عظیم قابلیت تبدیل شدن به دانش کاربردی و به طور کلی مدیریت دانش را دارد،از این رو با توجه به ایفای نقش سپاه در عرصه های مختلف حراست از دستاوردهای انقلاب اسلامی و ضرورت حفظ این دستاورد ارزشمند، از سال 1389 معاونت دانش و پژوهش در سپاه شکل گرفت. 

سردار نواب گفت: رهبر معظم انقلاب کار علمی را کار الزمی دانسته اند و خود ایشان پیگیر رشد و پیشرفت علمی در کشور بوده و نهال دانش انقلاب اسلامی را هدایت کرده اند و روز به روز هم قوی تر و پربارتر شده است.وی تجربه نگاری، پژوهش های کاربردی، اشتراک گذاری و انتشار و نیز اندیشه ورزی را از نقشهای معاونت دانش و پژوهش عنوان و خاطرنشان کرد: پژوهش، به معنای عام ، بررسی یا کاوشی سخت کوشانه و به معنای خاص، تحقیق و تجربه ای جامع با هدف کشف واقعیت ها، تجدید نظر در نتیجه گیری ها، نظریه ها و قوانین پذیرفته شده در پرتو واقعیت های کشف شده و بکارگیری عملی نتیجه گیری ها، نظریه ها و قوانین جدید است. 

نواب با اشاره بر اینکه آحاد پاسداران موظفند نیازهای انقلاب اسلامی را تشخیص بدهند، تصریح کرد: سپاه در تحقق رسالت خود با سه رکن اساسی انقلاب ، سپاه و پاسدار مواجه است که باید در یک حرکت تعاملی و تعادلی این راه را بپیماید.

وی عنوان کرد: امروز پنج هزار نقطه در سپاه وجود دارد که تجربیات را ثبت می کنند و تاکنون بیش از 25 هزارتجربه نگارش و ثبت و یکی از دغدغه های اصلی گذشته سپاه در حال حاضر رفع شده است.

معاون دانش و پژوهش سپاه در پایان سخنانش تاکید کرد: سپاه برای پاسداری از انقلاب اسلامی نیازمند برخورداریاز دانش در عرصه های مختلف است به همین خاطر آحاد پاسداران و بسیجیان در این عرصه می بایست جایگاه خود را شناخته و به ایفای نقش موثر در این حوزه بپردازند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار