۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
09:39
کد خبر : 8791770
۱۵:۲۵

۱۳۹۵/۰۹/۲۳
راوی کتاب نورالدین پسر ایران:

ولایتمداری تنها آرمان شهدا بود

‎ راوی کتاب نورالدین پسر ایران در یادواره شهدای وحدت مراغه، گفت: تنها آرمان وهدف شهدا، ولایتمداری آن ها بود که به وسیله ولایت مداری به آن مقام والا رسیدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، نورالدین عافی با اشاره به دوران دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: رزمندگان اسلام با آنکه از جنگ چیزی نمی دانستند ولی چون هدف را شناخته بودند، به همین خاطر با پشتکار و اعتقاد جنگ را پیگیری می کردند .
وی اذعان كرد: برخي ها با اهداف دیگری در جبهه و جنگ شرکت کرده بودند ولي از آنجائيكه یکرنگی، هم صدایی و همنوایی رزمندگان با اخلاص را دیدند در جبهه ماندگار شده، تا پای جان پیش رفته و حتی به شهادت هم رسیدند .
عافي تصريح كرد: اگر امروز نمی توانیم در دل مردم و جوانان تاثیر گزار باشیم، علت آن عمل نكردن به سخني است كه به مردم مي زنيم.

جانباز دوران دفاع مقدس، تاكيد كرد: در سایه همین ایثارگری و ازجان گذشتگی شهدا است که امروزاین همه جمعیت در اربعین حسینی حضور پیدا مي کنند و این همه مدافع حرم در سوریه و عراق داریم .
وي بيان داشت: اگر می خواهیم بسیجی باشيم، بايد همچون شهدا عمل كرده و ولایت مدار باشیم.
در پایان این یادواره از دانشجویان جهادگر بسیجی تجلیل شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید