برگزاری کلاس آموزشی طبخ آبزیان برای مربیان مدارس استثنایی استان زنجان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: به منظور افزایش سرانه مصرف ماهی در استان زنجان اقدامات و برنامه های مختلفی در حال انجام است که برگزاری کلاس های آموزشی طبخ آبزیان در مناطق مختلف استان یکی از تاثیرگذارترین آن ها بوده است.
محمود صیاد بورانی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 15 کلاس آموزشی طبخ آبزیان برای 490 نفرروز در مناطق مختلف استان زنجان برگزار شده است.
وی از برگزاری کلاس آشنایی با طبخ آبزیان برای مربیان مدارس استثنایی به مناسبت روز جهانی معلول در استان زنجان خبر داد و تصریح کرد: در این دوره 62 نفر از مربیان شرکت و با نحوه فیله کردن ماهی، نحوه تشخیص ماهی تازه و پخت انواع غذای های متنوع با استفاده از گوشت ماهی آشنا شدند.
بورانی عنوان کرد: به منظور ارتقای سرانه آبزیان و گنجاندن این پروتئین مفید در سبد غذایی خانواده ها، دستگاه های اجرایی در استان زنجان که تمایل دارند نیروهای آنها روش های مختلف طبخ انواع آبزیان را آموزش ببینند می توانند با شماره تلفن 33137343 برای هماهنگی و برگزاری کلاس تماس بگیرند.