سرهنگ نجفعلی کرمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از دالاهو گفت: لزوم حفظ و
تقویت وحدت در میان مذاهب و قومیت های مختلف یکی از مهمترین مسائل روز مسلمانان است.فرمانده سپاه دالاهو افزود: وحدت میان مذهب های مختلف از عامل های اساسی به شمار می رود که علاوه بر حاکم کردن آرامش و یک دلی در میان مردمان یک ملت، آن جامعه را به طرف یکرنگی و توسعه هدایت خواهد کرد. ضرورت پرداختن به این امر مهم که علاوه بر هفته وحدت در تمام روزهای سال ضروری به نظر می رسد.
کرمی گفت: منظور از وحدت شیعه و سنی کنار گذاشتن مسائل اختلافی و تکیه بر مشترکات و مبنا قرار دادن آنها در تعامل با یکدیگر و در مسائل مربوط به جهان اسلام و صحنه بین المللی است. به گونه ای که مسلمانان فارغ از اختلافات و با پرهیز از تفرقه در مسائل جهان اسلام همسو و هم جهت حرکت کنند.
فرمانده سپاه دالاهو بر لزوم توجه کامل به منویات مقام معظم رهبری در امور مختلف تاکید کرد و نظرات ایشان در امر وحدت را بی بدیل توصیف نمود.
سرهنگ کرمی به یکی از نظرات مقام معظم رهبری در خصوص وحدت را به شکل ذیل ابراز کرد: « امروز هر حنجره ای که به وحدت دنیای اسلام دعوت کند، حنجره الهی است، ناطق من الله است. هر حنجره ای و زبانی که ملت های مسلمان را، مذاهب اسلامی را، طوایف گوناگون اسلامی را به دشمنی با یکدیگر تحریک کند و عصبیت ها را علیه یکدیگر تحریک کند، ناطق من الشیطان است. «من اصغی الی ناطق فقد عبده فان کان النّاطق عن الله فقد عبد الله و ان کان النّاطق ینطق عن لسان ابلیس فقد عبد ابلیس». آنهایی که از زبان ابلیس حرف می زنند، خودشان و مستمعین خودشان را به طرف جهنم می برند؛ خودشان را هم دچار هلاکت می کنند. «أ لم تر الی الذّین بدّلوا نعمت الله کفرا و احلّوا قومهم دار البوار. جهنّم یصلونها و بئس القرار»؛ «یقدم قومه یوم القیامه فأوردهم النّار»، که درباره فرعون است.» بدین سان دنیای اسلام امروز بیش از پیش و بیش از هر چیز به اتحاد و یکپارچگی و دوری از تفرقه و پراکندگی محتاج است تا اجتماع صفوف مسلمانان، لرزه به پیکره و هیمنه دشمنان اسلام و در رأس آنان رژیم صهیونیستی بیفکند.
فرمانده سپاه دالاهو در پایان منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را چراغ راه مسلمانان ذکر نموده و خواستار حرکت در راستای منویات ایشان شد.