دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی

وحدت هویت جامعه اسلامی را شکل می‌دهد

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با تاکید بر اینکه وحدت هویت جامعه اسلامی را شکل می‌دهد، گفت: در قرآن کریم و سنت نبی اکرم(ص) فراوان تأکید شده است، بزرگترین خطری که امت اسلامی را تهدید می‌کند خطر تفرقه و پراکندگی است.
کد خبر: ۸۷۹۴۳۰۱
|
۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۸

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ آیت‌الله محسن اراکی ظهر امروز در اولین کنفرانس ملی تقریب مذاهب اسلامی در اندیشه های حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری با حضور علمای جهان اسلام در اراک برگزار شد وحدت را هویت جامعه اسلامی دانست و گفت: مسئله وحدت امت اسلامی یک استراتژی نیست بلکه هویت جامعه اسلامی است و اگر بتوانیم این هویت را در جامعه اسلامی تثبیت کنیم اختلاف نظرها و اختلاف سلایق نه تنها نمی تواند لطمه ای به پیشرفت دنیای اسلام بزند بلکه باعث رشد و پیشرفت جهان اسلام می شود.

وی با تاکید بر اینکه اساس دیدگاه‌ها باید هویت جامعه اسلامی باشد، افزود: آنچه دنیای اسلام را تهدید می کند ایجاد شکاف در هویت جامعه است و اگر این اتفاق بیافتد اراده جامعه اسلامی تضعیف و جامعه دچار فساد و چند پارگی خواهد شد.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: با کاوش در آیات قرآنی درمی‌یابیم که توحید، عنصری اساسی در قرآن کریم تلقی می‌شود به صورتی که اختلاف‌افکنی و جدایی امری ناپسند از دیدگاه قرآن به شمار می‌آید.

آیت‌الله اراکی با تاکید بر اینکه شِرک به دستورات الهی در ایجاد اختلاف میان مسلمانان نقش داشته و پایبندی به دستورات الهی وحدت در جامعه اسلامی را به خوبی بنیان می‌نهد، گفت: براساس آیات قرآن وحدت در میان مسلمانان نوعی محبت به پیامبران و ائمه اطهار(ع) برشمرده شده که می‌تواند نقش ارزشمندی را در جامعه اسلامی ایفا کند و این امر در کتب آسمانی نمایان است.

وی با اشاره به اینکه دوستی در میان امت زمینه‌ وحدت را فراهم می‌سازد، افزود: در دین اسلام بر احترام، ابراز محبت به حضرت محمد(ص) و نیز خاندان پاکش تأکید فراوانی شده که باید مسلمانان آن را در دستور کار قرار دهند چراکه محبت به خاندان حضرت محمد(ص) موجب وحدت و دوری از تفرقه می‌شود و این امر باید به خوبی در میان امت اسلامی مورد عنایت قرار گیرد.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: وحدت جامعه اسلامی و عواطف این جامعه باید به سمت حضرت محمد(ص) پیش برود، هویت جامعه اسلامی باید بر محور پیامبر(ص) شکل بگیرد، گفتمان جامعه، رسانه و فرهنگ و قلم ما باید در این راستا باشد، ما باید عشق به خوبان را در جامعه نهادینه کنیم تا جامعه دارای اراده واحد به سمت وحدت و کمال مطلوب شود.

آیت‌الله اراکی با اشاره به لزوم بهره گیری از سیره عملی اهل بیت(ع) گفت: نباید از الگوهای عملی و علمی فاصله بگیریم و اگر امام علی(ع) را به عنوان الگوی مردان و حضرت زهرا(س) را به عنوان الگوی زنان معرفی می‌کنیم باید هم در بعد عملی باشد و هم بعد معرفتی.

وی افزود: کسانی که می خواهند تفرقه ایجاد کنند سعی دارند مسلمین را از رسول اکرم(ص) و اهل بیت(ع) جدا کنند تا بتوانند تفرقه و اختلاف ایجاد نمایند و اگر محبت محمد و آل محمد(ص) ملاک و معیار باشد هیچگاه تفرقه حاصل نمی‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار