۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
12:37
کد خبر : 8794749
۱۱:۳۵

۱۳۹۵/۰۹/۳۰
سخنگوی کمیسیون تلفیق خبر داد

سقف جدید حقوق مدیران تعیین شد؛ ۱.۵ برابر حداکثر حقوق

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه ششم ضمن تکذیب وجود مصوبه‌ای در این کمیسیون مبنی بر افشای حقوق مدیران گفت: سقف حقوق مدیران، ۱.۵ برابر حداکثر حقوق مشخص شده در قانون خدمات مدیریت کشوری، تعیین شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، محمد خدابخشی در خصوص انتشار اخباری مبنی بر حذف ماده‌ "الزام دولت به افشای عمومی حقوق و مزایای مدیران" از گزارش کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه گفت: کمیسیون تلفیق مصوبه‌ای مبنی بر افشای حقوق مدیران برای عموم مردم نداشته است.

وی افزود: کمیسیون تلفیق مصوب کرده که دولت موظف است یک سامانه ایجاد کند و در آن تمامی پرداختها اعم از نقدی و غیر نقدی همه در یک فیش تجمیع و در سامانه ثبت شود. بعد از این مراحل امکان پرداخت حقوق برای مدیران ایجاد می‌شود.

خدابخشی ادامه داد: یکی دیگر از مصوبات کمیسیون تلفیق در خصوص بالاترین رقم پرداختی به مدیران است که این رقم حداکثر 1.5 برابر حداکثر حقوق پرداختی طبق قانون خدمات کشوری است.

بنا به این گزارش ، پیش از این نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه، از  سقف حقوق 10 میلیون تومانی برای مقامات و تعیین حداکثر حقوق 20 میلیون تومانی برای مدیران دولتی خبر داده بود.

گفتنی است حداکثر حقوق تعیین شده در قانون مدیریت خدمات کشوری 7 برابر حداقل حقوق میباشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید