بنابر این گزارش کوفته هلو به عنوان پیش غذا، شکر پلو با خورشت قیمه شیرازی به عنوان خوراک اصلی، ترحلوا به عنوان دسر و دمنوش چهار عرق گرم شیرازی و بهارنارنج به عنوان نوشیدنی از استان فارس، آش کشکینه به عنوان پیش غذا، پاسورمه باچگروز به عنوان غذای اصلی، حلوا پاولا به عنوان دسر و کلکنه وازبوه به عنوان نوشیدنی از استان لرستان، آش انار به عنوان پیش غذا، کشک کدو به عنوان غذای اصلی، دسر گردویی به عنوان دسر و مخلصه، دارچین، زنچبیل، میخک و هل به عنوان نوشیدنی از استان چهار محال و بختیاری، آش کارده به عنوان پیش غذا، کلگ گوشت به عنوان غذای اصلی، کاچی به عنوان دسر و آویش به عنوان نوشیدنی از استان کهگیلویه و بویراحمد به دست این 12 آشپز پخته شد و مورد ارزیابی داوران این مسابقه قرار گرفت.
لازم به ذکر است در پایان این مسابقه مقرر شد پس از ارزیابی غذاها توسط داوران آشپز برتر در روز 27 آذر ماه در هتل شیراز در آئین اختتامیه جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری اعلام میشود و مورد تجلیل قرار میگیرد.