۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
17:32
کد خبر : 8796092
۱۸:۳۳

۱۳۹۵/۱۰/۰۲

خادمان عاشورایی در سنندج تجلیل شدند

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان در این همایش که پیش از ظهر امروز در مجتمع فرهنگی نور سنندج برگزار شد، اظهار کرد: دعوت مردم به سمت خوبی‌ها و ارزش‌ها همگی جزو شعائر الهی است و تمام آنچه که در برنامه‌های دینی و آموزه‌های اسلامی به عنوان ارزش معرفی شده از شعائر الهی به شمار می‌روند.

وی با اشاره به اینکه کسانیکه در ایام محرم و صفر در برقراری امنیت، فعالیت در هیئات مذهبی، عزاداری‌ها و برپایی خیمه تلاش کردند همگی از خادمان اهل بیت هستند، افزود: تمامی این اقدامات از شعائر الهی محسوب می‌شوند چرا که خدمت به امام حسین(ع) و اهل بیت توفیق بزرگی است و کسانیکه به این توفیق دست یابند جزو انسان‌های صالح و شایسته هستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان خدمتگذاری به مسلمانان را از دیرباز وظیفه شیعه و سنی دانست و گفت: همه محب و دوستدار اهل بیت(ع) هستند و کمترین خدمت به اهل بیت(ع) را باید مغتنم شمرد.

کرمی اضافه کرد: کسانیکه به اهل بیت(ع) اظهار عشق و علاقه کنند ‌بی‌شک در پیشگاه خداوند دارای اجر و پاداش و ثواب الهی هستند و کمتر کسی توفیق پیدا می‌کند که به اهل بیت(ع) و پیامبر(ص) اظهار مودت کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان جاری و ساری شدن سیره اهل بیت، تعالیم قرآنی و سنت پیامبر(ص) را امری ضروری دانست و گفت: تمامی سفارشاتی که اهل‌بیت(ع)، قرآن کریم و پیامبر اکرم(ص) به ما کردند چراغ راه است و ما را از لغزش‌ها و گناهان نجات خواهد داد.

وی از فعالیت و تلاش 610 هیأت مذهبی، 591 مداح و روضه‌خوان، 361 مبلغ و مبلغه در ایام محرم و صفر و برپایی 20 موکب اربعین حسینی در سطح استان تقدیر کرد و گفت: خوشبختانه امسال استان کردستان کمترین آسیب را در حوزه عزاداری‌ها داشته که نتیجه تلاش و همت تمامی هیئات مذهبی و خادمان عاشورایی استان است.

در این مراسم که به همت تبلیغات اسلامی کردستان برگزار شد، به نیت 72 تن از شهدای دشت کربلا از 72 خادم عاشورایی استان کردستان با اهدای لوح تقدیر، تندیس و جوایزی تجلیل شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید