۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
19:32
کد خبر : 8798608
۱۵:۰۷

۱۳۹۵/۱۰/۰۷
مدیرعامل سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان خبر داد

اهدای ۳۰۰۰ سند زمین رایگان به محرومان اهل‌سنت گلستانی

مدیرعامل سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان گفت: ۲۲۰هکتار اسناد واگذاری زمین‌های کشاورزی و مسکونی بنیاد مستضعفان به‌صورت رایگان به محرومان و واجدان شرایط شهرستان آق‌قلای استان گلستان اهدا می‌شود.
به گزارش خبرگزاری بسیج، حسن کاری  اظهار کرد: فردا چهارشنبه در آیین ویژه‌ای به‌نیت 14 معصوم و به‌صورت نمادین 14 سند  از 3000 سند پیش‌بینی شده با حضور ریاست بنیاد مستضعفان، نماینده ولی فقیه در استان و جمعی از فرمانداران و ائمه جمعه استان در مسجد جامع آق‌قلای استان گلستان به مردم محروم و واجد شرایط تقدیم می‌شود.

وی مساحت زمین‌های اهدایی بنیاد به مردم را 220هکتار اعلام کرد و افزود: ارزش تقریبی زمین‌ها معادل 18 میلیارد تومان است که به‌صورت رایگان به مردم عزیز این منطقه تقدیم خواهد شد.

وی بیان کرد: 96درصد از مجموعه جامعه آماری دریافت کنندگان اسناد رایگان زمین‌های کشاورزی و مسکونی از هموطنان عزیز اهل سنت بوده و تنها 4درصد جامعه هدف این طرح شیعه هستند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید