۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
19:32
کد خبر : 8800727
۱۳:۴۳

۱۳۹۵/۱۰/۱۳
تکرار/

دولت اسامی نجومی‌بگیران را اعلام کند

امام جمعه خمین گفت: دولت نجومی‌بگیران را به قوه قضائیه معرفی و این قوه نیز باید با جدیت با این موضوع برخورد کند.

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی این شهرستان با اشاره به حماسه ۹ دی گفت: حماسه ۹دی در واقع تجلی بصیرت توده‌های مختلف مردم بود که حمایت از ولایت فقیه و نظام جمهوری اسلامی ایران را اعلام کردند و مشت محکمی بر دهان فتنه‌گران و استکبار زدند.

وی افزود: این حماسه تاریخی و به یادماندنی برای دفاع از دین، اسلام و ولایت بود و این حرکت تاریخی مردم، نماد استقامت در برابر دنیای استکبار و عوامل نفوذی آن است.

امام جمعه خمین تصریح کرد: سران فتنه به این نظام خیانت کردند و سبب ریختن بسیاری از خون‌ها، تهمت و توهین به نظام و همچنین غارت و آتش سوزی اموال مردم شدند و اگر مصلحت اندیشی نظام نسبت به سران فتنه نبود باید قاطعانه به آنها برخورد می‌شد.

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به بصیرت مردم و مردودی برخی از خواص در جریان این فتنه گفت: بسیاری از خواص در آزمون فتنه ۸۸ مردود شدند اما مردم با بصریت و پیروی از مقام معظم رهبری حماسه ۹ دی را خلق کردند.

وی افزود: افرادی که با اسناد و جنایات فتنه سال 88 آشنایی دارند، می‌دانند که طراحی نقشه برای براندازی نظام اسلامی از سال‌ها قبل انجام گرفته بود و دشمنان در فتنه سال 88، همه زمینه‌های مالی، رسانه‌ای و نفوذ را برای رسیدن به اهداف تعریف شده خود فراهم آورده بودند.

امام جمعه خمین تصریح کرد: دولت ترکیه پس از شکست تروریست‌های جنایت‌کار در حلب سوریه و پیروزی جبهه مقاومت، به جبهه سوریه و ایران پیوست اما این تنها سیاستی مزدورانه است و در آن صداقتی موجود نیست و اردوغان قصد دارد ژست ضد تروریسم بگیرد.

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به حقوق‌بگیرهای نجومی ادامه داد: مردم در شرایط دشواری زندگی می‌کنند و از کسانی که حقوق‌های نجومی گرفته و در چارچوب قانون حرکت نکرده‌اند ناراضی بوده و رضایت ندارند.

وی افزود: زیاده خواهان متخلف در هر مقام و پستی که هستند با اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی سنخیتی ندارند و باید منابعی را که به ناحق دریافت کرده‌اند به بیت المال برگشت دهند.

همچنین سالروز شهادت شیخ نمر، ولادت عبدالعظیم حسنی، شهادت شهدای هویزه، شهادت، شهید ستاری و همچنین سالروز پیام امام به گورباچف بخشی دیگری از سخنان امام جمعه خمین در نماز عبادی سیاسی جمعه بود.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید