۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
20:37
۰۸:۲۵

۱۳۹۵/۱۰/۱۸
سرهنگ فروتن‌نژاد خبر داد؛

برپایی نمایشگاه اسناد و مدارک عملیات کربلای 5

مدیر بخش پژوهش، آموزش و فناوری اطلاعات سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس به برپایی نمایشگاه اسناد و مدارک عملیات کربلای 5 از 18 دی‌ماه لغایت 23 دی‌ماه‌ در محل سازمان اسناد ملی خبر داد.
به گزارش سرویس راهیان نورخبرگزاری بسیج،سرهنگ «حسین فروتن نژاد» مدیر بخش پژوهش، آموزش و فناوری اطلاعات سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس از برپایی نمایشگاهی به مناسبت سالگرد عملیات کربلای 5 خبر داد و اظهار داشت: برای نخستین بار نمایشگاهی به مناسبت عملیات کربلای 5 در سازمان اسناد ملی به مدت یک هفته برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این نمایشگاه همزمان در 12 استان سراسر کشور برگزار خواهد شد. در نظر داریم که در سال‌های آتی نمایشگاه‌های متعدد به مناسبت‌ عملیات‌های دوران دفاع مقدس برپا کنیم.

سرهنگ فروتن‌نژاد در تشریح ساعت نمایشگاه، گفت: نمایشگاه از روز شنبه (18 دی ماه) تا پنج شنبه (23 دی ماه) از ساعت 8 لغایت 16 برپا شده و بازدید برای عموم آزاد است.

مدیر بخش پژوهش، آموزش و فناوری اطلاعات سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس در پایان بیان کرد: در نمایشگاه مختص عملیات کربلای 5، تصاویر و اسناد مستند جهت معرفی عملیات تعبیه شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید