۱۸ / فروردين / ۱۴۰۴ - 07 April 2025
08:04
کد خبر : 8804898
۰۹:۳۸

۱۳۹۵/۱۰/۱۹
شهردار نهاوند:

نخاله‌های ساختمانی سطح شهر نهاوند پاک‌سازی شد

شهردار نهاوند از جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی سطح شهر نهاوند خبر داد و گفت: شهروندان نهاوندی برای جمع‌آوری و پاك‌سازی هرگونه نخاله در سطح شهر با سامانه ۱۳۷ تماس بگیرند.
امیررضا یوسفیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در نهاوند با بیان اینکه متاسفانه در حال حاضر جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی در معابر اصلی و فرعی به معضل جدی برای این شهر تبدیل شده است، افزود: شهرداری نهاوند اقدام به گشت‌های متعدد ساختمانی در ساعات مختلف برای جلوگیری از تخلیه هرگونه نخاله در سطح شهر کرده و در صورت مشاهده اقدام به جمع‌آوری و پاک‌سازی این نخاله ها از سطح شهر می‌کنند.

وی گفت: شهروندان نهاوندی چنانچه هرگونه تخلف در این زمینه را مشاهده کردند با سامانه ۱۳۷ شهرداری نهاوند اطلاع دهند تا شهری عاری از هرگونه نازیبایی داشته باشیم.

شهردار نهاوند افزود: متاسفانه برخی شهروندان با عدم رعایت توصیه‌ها و اخطارها، اقدام به دپوی خاک و نخاله در برخی زمین‌های رها شده و برخی معابر در سطح شهر می‌کنند که این امر علاوه بر ایجاد خطرات بهداشتی و زیست محیطی، موجب چهره زشت و نازیبایی در این اماکن می‌شود.

وی با اشاره به اینکه محیط شهری نباید به محل تخلیه نخاله‌های ساختمانی و پسماندها تبدیل شود، افزود: از شهروندان تقاضا داریم به منظور حفظ بهداشت محیطی و پاکیزگی شهر از تخلیه هرگونه نخاله و پسماندی در زمین‌های خالی سطح شهر جداً خودداری کنند، زیرا این موضوع مشکلات بهداشتی بسیاری برای شهروندان به دنبال دارد.

یوسفیان تصریح کرد: شهرداری سالیانه هزینه قابل توجهی را صرف پاک‌سازی نخاله‌هایی می‌کند که چهره شهری را زشت می‌کند که رعایت این مسئله از سوی مردم و تخلیه نخاله در اماکن مجاز پیش‌بینی شده علاوه بر زیبایی سیمای شهر از اتلاف هزینه‌هایی که باید در عمران و آبادانی شهر صرف شود جلوگیری می‌کند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید