۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
09:06
کد خبر : 8807717
۰۰:۳۲

۱۳۹۵/۱۰/۲۹
با حضور حجت الاسلام یوسفی؛

مراسم تکریم و معارفه مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه جوانرود برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه جوانرود، با حضور حجت الاسلام علیمراد یوسفی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از جوانرود، حجت‌الاسلام علی‌مراد یوسفی‌ در مراسم تکریم و معارفه مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه جوانرود که با حضور مسئولین شهرستان و تعدادی از پیشکسوتان و بسیجیان در محل نمازخانه این ناحیه برگزار شد با توصیه بر ضرورت تقدم کلام وحی بر تمامی مسائل اظهار داشت‌: هیچ چیز نباید مقدم بر کلام وحی باشد و بهتر است در برنامه های مختلف نیز شایسته است که حتی قبل از آغاز سخن مجری برنامه قرآن کریم تلاوت و با گوش جان مورد استماع قرار گیرد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم (ص) کرمانشاه با بیان جایگاه و ضرورت توجه به مسئله وحدت و انسجام در میان مسلمانان گفت: دشمنان ما متوجه شده اند وحدت کلمه میان مردم ، مسئولین، فرق  و مذاهب مختلف نظام جمهوری اسلامی ایران سدی محکم در راستای رسیدن به خواسته هایشان است ، لذا امروز با تمام توان برای ایجاد تفرقه و از هم کسیختگی از هر بهانه ای بهره جسته و وحدت کلمه و انسجام مردم را هدف قرار داده است.

حجت‌الاسلام یوسفی‌تصریح کرد: دشمن برای از بین بردن وحدت و همبستگی از هیچ تلاشی فرو کذار نمی کند و برای رسیدن به این امر از بهانه های مختلفی از جمله مذهب، زبان ، صنف و قشر، قومییت و ... استفاده می کند، که با نگاهی به تاریخ و تحقیق در مورد اینکه اختلافات امروزی که ساخته و پرداخته دشمنان این کشور است در گذشته وجود نداشته است به این مسئله پی خواهیم برد.

وی ادامه داد: دشمنان اسلام  با ایجاد جریانهای تکفیری با نام اهل سنت و شیعه انگلیسی با نام اهل تشیع در صدد تا با نشان دادن چهره ای خشن و غیر واقعی از اسلام بر اساس آنچه که خود برای به حاشیه بردن افکار عمومی مردم جهان در مورد مسلمانان و تغییر دیدگاه آنان در مورد اسلام  طراحی کرده اند به اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران ضربه زده و راه را برای کسب منافع خود از کشورهای اسلامی باز کنند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم (ص) کرمانشاه با بیان مسائل امروز جهان اسلام تاکید کرد: ازبسترهای بزرگ وحدت میان مسلمانان پرداختن به مشترکات و شناخت دشمن مشترک  و غافل نبودن از توطئه های آنان است.

وی یاد آور شد: گاهی اختلاف فتوای بین دو مرجع شیعه بیشتر از اختلاف نظر میان فقه امام شافعی  و مذهب تشیع است که این اختلاف نظرهای اندک  نباید باعث غافل شدن ما از دشمنان دین باشد که تریبونهایی با هزینه های بسیار برای بزرگ نشان دادن این اختلاف نظرها ، وحدت و انسجام این مردم را هدف قرار داده اند.

حجت‌الاسلام یوسفی‌ ضمن اشاره به و بحث نفوذ در ایران توسط دشمنان خاطر نشان کرد: امروز برخی با دشمن شناسی ضعیف که شامل دو گروه افراد ساده اندیش و افرادی با قلب بیمار می شوند، خیلی زود فریب می خورند و این دو گروه همیشه با دل گذاشتن در گرو دشمنان به ما ضربه زده اند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم (ص) کرمانشاه تصریح کرد: باور به نبودن دشمن جهل است و هر چند گاهی ممکن است تغییر شکل داده و امروز با یک ظاهر متفاوت از جمله توریست و ... در میان ما حضور یابند، نباید در ذات اصلی دشمنان شک کرد زیرا که اینان همان دشمنانی هستند که در طول تاریخ و عصر کنونی در کشورهای اسلامی مشغول جنایت و ترور و قتل عام مسلمانان در کشورهای اسلامی هستند.
در پایان این مراسم از تلاشها و زحمات حجت الاسلام سجاد کریمی تجلیل و حجت الاسلام طالب امجدیان به عنوان مسئول نمایندگی ولی فقیه در  سپاه ناحیه جوانرود معرفی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید