۱۴ / مرداد / ۱۴۰۴ - 05 August 2025
02:23
کد خبر : 8810529
۰۸:۵۵

۱۳۹۵/۱۱/۰۲
بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های شاهرود

دانشگاه آزاد اسلامی در تربیت جوانان مومن و انقلابی بیش از پیش گام بردارد

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های شاهرود در پی انتصاب دکتر ولایتی به عنوان رئیس هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی بیانیه صادر و بر تربیت جوانان مومن و انقلابی در این دانشگاه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های شاهرود در پی انتصاب دکتر ولایتی به عنوان رئیس هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی بیانیه صادر و بر تربیت جوانان مومن و انقلابی در این دانشگاه تاکید کرد.

متن بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر ولایتی با عرض تبریک به مناسبت انتصاب حضرتعالی به عنوان رئیس هیئت موسس دانشگاه آزاد با حکم حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای(مدظله العالی) ما شما را از جمله یاران انقلاب که مواضع انقلابی و اسلامی و دغدغه های جوانان این مرز و بوم را می شناسند،با فضای دانشگاه آشنایی کامل دارند و از لحاظ علمی هم فردی با سابقه هستند یافتیم، امید است در این فضای غم آلود کشور در پی رخ داد حادثه پلاسکو انتصاب حضرتعالی موجب تعالی دانشگاه آزاد اسلامی بشود.

از حضرت عالی درخواست داریم در راستای اسلامی شدن دانشگاه آزاد اسلامی همت مضاعف بخرج بدهید و از آنجا که اسلامی شدن دانشگاه به ساختن مسجد و نمازخانه که البته لازم است اما کافی نیست میسر نمی شود لازم است در محتوی تدریسی این دانشگاه بازنگری جدی صورت گیرد؛ امیدواریم دانشگاه آزاد در تربیت جوانان مومن و انقلابی بیش از پیش گام بردارد و همچنین امید است هر چه بیشتر و بهتر این بنگاه آموزشی را به مرکزی آموزشی جهت بالابردن فضای اشتغال کشور و کمک به دولت اسلامی برای کارآفرینی و رفع مشکل بیکاری تبدیل گردانید.

وسلام علیکم، والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا وام الله لمع المحسنین(سوره عنکبوت آیه 69)


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید