۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
20:47
کد خبر : 8810805
۱۲:۳۸

۱۳۹۵/۱۱/۰۴
همزمان با جانفشانی شهدای آتش نشان:

دیدارفرمانده، مسئولین و کارکنان سپاه شهرکرد با مدیر عامل و پرسنل سازمان آتش نشانی

به مناسبت بزرگداشت جان فشانی آتش نشانان در حادثه پلاسکو، فرمانده، مسئولین و تعدادی از کارکنان سپاه شهرکرد با پرسنل و مدیرعامل سازمان آتش نشانی دیدار کردند.

سرهنگ پاسدار اسماعیل مولوی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان شهرکرد، در این دیدار از جانفشانی های شجاعانه آتش نشانان تقدیر کرده و یاد و خاطره شهدای آتش نشانی را گرامی داشت.

وی، ایثار و از خود گذشتگی آتش نشانان را با رزمندگان مشابه دانست و افزود: بسیجیان در تمامی صحنه ها از دفاع از مرزها گرفته تا نجات گرفتارشدگان در حریق همیشه آماده و جان بر کف اند.

حجت الاسلام اسماعیل زمانپور مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرکرد نیز در این دیدار صمیمانه و معنوی ضمن تقدیر و والاخواندن ایثار شهدای آتش نشان و تشکر از تلاشها و زحمات خستگی نا پذیر و مستمر نیروهای خدوم آتش نشانی به پاس دلاوری هایشان با اهدای گل و لوح تقدیر از تلاش خالصانه شان قدردانی کرد .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید