۱۲ / مهر / ۱۴۰۵ - 04 October 2026
۲۳:۴۵
کد خبر : 8811099
۱۷:۱۵

۱۳۹۵/۱۱/۰۲
درجلسه هفتگی جوانان عاشورائی اشکفتک بیان شد؛

دشمن ازفضای مجازی برای سست کردن ایمان جوانان استفاده می کند

دشمن ازفضای مجازی برای سست کردن ایمان جوانان استفاده می کند
حجت الاسلام پناهی درجمع جوانان اشکفتک گفت:دشمنان اسلام ناب از فضای مجازی برای سست کردن ایمان جوانان استفاده می کند.
به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛جلسه هفتگی نوجوانان و جوانان عاشورائی هیأت رزمندگان اسلام اشکفتک با حضور پرشور نوجوانان برگزار شد.

دراین مراسم حجت الاسلام مرتضی پناهی با اشاره به اهمیت دادن به کودکان و گفت:پیامبر گرامی اسلام و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام توجه ویژه به کودکان و تربیت ایشان داشتند.

وی با اشاه به داستانی از پیامبر اعظم صلوات الله علیه وآله وسلم و مواجه آن حضرت با کودکانی که در کوچه بازی می کردند و از رحمت العالمین خواستند تا با کودکان هم بازی شود اشاره کرد و افزود: پیامبرگرامی اسلام دعوت کودکان را اجابت کرد و برای عزیمت به مسجد و اقامه نماز جماعت با چند گردو نظر کودکان را جلب و از آنان خداحافظی کرد.

حجت الاسلام پناهی به توطئه های استکباری اشاره کرد و ادامه داد: باید مراقب باشیم دشمنان اسلام ناب از فضای مجازی برای روبودن ایمان جوانان استفاده می کند، از ایمانمان حراست کنیم و دین وآخرت خود را به آسانی از دست ندهیم.

وی به اسامی روز قیامت اشاره کرد و گفت: یکی از اسامی روزهای قیامت "یوم الحسرت" است که انسان تازه متوجه می شود چه چیز گرانبهایی را از دست داده و به جای آن چی دریافت کرده است.

حجت الاسلام پناهی با بیان مثالی اظهارداشت: وقتی ماهی گیر قلاب را داخل آب می اندازد، ماهی بخاطر اندک غذای سر قلاب خود را اسیر می کند،هنگامی که از دریا و یا اقیانوس خارج می گردد،تازه متوجه می شود که اقیانوس را از دست داده ، زندگی را از دست داده است ، خدا نکند که ماهم اینطور باشیم که با گناه کردن و کارهای دیگر ایمانمان را به دنیا بفروشیم.

وی با استفاده از آیات نورانی قرآن مجید گفت: در قرآن بیان شده است که افراد پاک با انسانهای پاک و بدها با بدها همنیشی می کنند ،باید کاری کنیم که در دنیا و آخرت همنشین اهل بیت عصمت وطهارت علیهم السلام وحضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام باشیم.

حجت الاسلام پناهی به جوانان و نوجوانان سفارش کرد: در سن جوانی باید به اهل بیت عصمت وطهارت علیهم السلام محبت بیشتر داشته باشیم تا بشود منبع تربیت ماها ، کسی که محبت اهل بیت عصمت وطهارت علیهم السلام را فهمیده و درک کرده اگرخطای کرد خیلی سریع متوجه می شود که چه خطای کرده و چیزی ارزشمندی را از دست داده است.

وی به اهمیت امر به معروف ونهی از منکر و کمک به دیگران اشاره کردو گفت: ما باید به هم نوع خود کمک کنیم و نباید بگویم به ما ربطی ندارد، اگر دیدیم رفیقمان دارد مسیر را اشتباه میرود باید کمکش کنیم .

حجت الاسلام پناهی به فرمایش حضرت علی علیه السلام اشاره کرد و افزود: از امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام پرسیدند رفیق یعنی چه ؟ آن امام همام فرمودند :یعنی کسی که در راه حفظ دینت تو را همراهی کند.

تلاوت ترتیل سوره مبارکه یاسین ،قرائت زیارت عاشورا،روضه خوانی و سینه زنی از دیگر برنامه های جلسه هفتگی نوجوانان و جوانان عاشورایی هیأت رزمندگان اسلام اشکفتک بود.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید