به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، سرهنگ رضایی جانشین فرمانده سپاه کربلا مازندران در راس هیاتی در سپاه ناحیه چالوس جهت بازرسی و کنترل عملکرد و سالانه سپاه در ناحیه چالوس حاضر شد.
در این بازرسی سالانه تمامی که مدیران و معاونتها و فرماندهان حوزه های تابعه اعم از خواهران و برادران حضور داشتتند به سوالات و پرسشهای بازرسان پاسخ داده شد.
جانشین فرمانده سپاه کربلاتوصیه ها و رهنمود های سردار را به نیرو های تحت امر انتقال داد و در پایان جلسه جمع بندی و توصعه های پایانی توسط حجه الاسلام والمسلمین سید میثم نبوی مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه چالوسو سرهنگ رضایی انجام شد.
سرهنگ رضایی جانشین فرمانده سپاه کربلا در خلال بازرسی به دیدار چهره به چهره با خانواده جانباز 70 درصد هوشنگ پالوج و خانواده شهید شعبان حدادی پرداخت.
در این دیدار جانشین فرمانده سپاه کربلا گفت: خانواده شهدا و جانبازان چشم و چراغ ما بوده و مایههدایت ما در طول زندگی می باشند
.