۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
15:26
۱۴:۳۳

۱۳۹۵/۱۱/۰۵
حیدری در نشست خبری سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر:

سینمای ما در مرحله پوست اندازی قرار دارد

حیدری گفت: ما تلاش کردیم این فیلم دیده شود و این فیلم انتخاب شد. البته هیئت انتخاب این فیلم را نپذیرفت و من از اختیار خودم به عنوان دبیر استفاده کردم ولی تهیه‌کننده قبول نکرد فیلم توسط رسانه‌ها و مردم دیده شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج نشست خبری سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر صبح امروز با حضور محمد حیدری (دبیر) مسعود نجفی (مدیر روابط عمومی)، مجید مظفری و بهروز غریب‌پور و مدیران سایر بخش‌های جشنواره در محل هتل اسپیناس با حضور اهالی رسانه برگزار شد.

مسعود نجفی مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر در ابتدای نشست سخنان خود را با یاد آتش‌نشانان جان بر کف و قرائت فاتحه برای آنها آغاز کرد و گفت:فعالیت جشنواره پس از انتخاب 33 فیلم در بخش مسابقه و 11 فیلم در بخش چشم‌انداز شروع شد.

نجفی ادامه داد: افتتاحیه سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر 9 بهمن ماه در برج میلاد برگزار می شود و از 10 بهمن ماه آغاز نمایش فیلم ها را در نظر گرفته ایم.

مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر تصریح کرد: بیش از 320 رسانه برای حضور در جشنواره تقاضا داشته اند که به فعالان در این حوزه کارت ارایه می شود.

در ادامه این نشست خبری، حیدری دبیر جشنواره نیز سخنان خود را با یادی از جانفشانی های آتش‌نشانان شروع کرد و گفت: با توجه به شرایط امروز سینمای ایران باید در فراخوان تغییراتی ایجاد می‌شد که ما یک بخش را به عنوان چشم‌انداز در جشنواره اضافه کردیم.

حیدری افزود: حضور فیلم اولی‌ها چشمگیر بوده و سینمای ما با حضور جوانان پررنگ تر شده است. در بخش چشم‌انداز مجموعاً 17 فیلم اول را به نمایش خواهیم گذاشت.

دبیر جشنواره اظهار داشت: سینمای ما در مرحله پوست‌اندازی قرار دارد . در بخش هنر و تجربه 80 فیلم مورد بررسی قرار گرفت و امیدواریم سال بعد هنر و تجربه نیز به فراخوان افزوده شود.

حیدری عنوان کرد: امسال سعی داریم در آخرین ساعت‌ها نمایش فیلم نداشته باشیم. تلاش کردیم اهالی رسانه و منتقدان در مجموعه میلاد در شرایط خوب آثار را ببینند. جلسات نقد بعد از نمایش فیلم ها خواهد بود و از ساعت 13:30 تا 23 انجام می شود.

وی در ادامه با اشاره به مشکلات در سایت سینوگرام برای پیش‌خرید بلیت های جشنواره گفت: بنده به عنوان دبیر عذرخواهی می‌کنم. متأسفانه در روز اول مشکل داشتیم و سرعت سامانه کند بود ولی عزیزان علاقه مند از امروز می‌توانند بلیت تهیه کنند. در شهرستان ها هم علاقمندان از روز پنج‌شنبه می‌توانند بلیت انتخاب کرده و از سینمای مرکزی شهرشان تحویل بگیرند.

حیدری درباره بالا بودن قیمت بلیت‌ها و نبود تخفیف دانشجویی در جشنواره امسال گفت: قیمت بلیت را با توجه به تورم درصدی اضافه نکردیم. نرخ بلیت در برخی استان‌های محروم متفاوت اعلام شد و برای استان‌ها 3 میلیارد تومان نقدینگی دادیم تا شهرهای مختلفبتوانند فیلم‌ها را ببیند.

حیدری در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در مورد بازار سیاه بلیت گفت: بلیتی فروخته نشده تا بازار سیاه وجود داشته باشد. فقط ثبت نام انجام شده و از 10ساعت صبح امروز بر اساس ثبت نام بلیت فروخته می‌شود.

وی گفت: بلیت‌ها به شکل سری فروخته می‌شود و 20 درصد از بلیت‌ها در گیشه ارایه می شود. پردیس‌های ملت و آزادی سانس فوق‌العاده ساعت 10 صبح دارند و فیلم‌هایی که مخاطب بیشتری داشته باشند، در این سانس‌ها هم برای مردم به نمایش در خواهندآمد.

حیدری درمورد فیلم "امپراطوری جهنم" گفت: ما تلاش کردیم این فیلم دیده شود و این فیلم انتخاب شد. البته هیئت انتخاب این فیلم را نپذیرفت و من از اختیار خودم به عنوان دبیر استفاده کردم ولی تهیه‌کننده قبول نکرد فیلم توسط رسانه‌ها و مردم دیده شود. اگر جای صاحبان فیلم بودم، اجازه می‌دادم توسط مردم قضاوت شود.

وی در خصوص پوستر جشنواره گفت: سینمای ایران به علی حاتمی مدیون است. آرم ارگان‌های مختلف از جمله فارابی نیز وجود دارد چرا که فارابی نقش مهمی در آماده‌سازی فیلم‌های حاضر در جشنواره دارد و من همینجا تشکر می‌کنم.

دبیر جشنواره فیلم فجر افزود: امسال کاخ مردمی جشنواره پردیس ملت است و سالنی هم در چارسو در نظر گرفتیم تا  بار برج میلاد را کم کنیم. معرفی فیلم ها در پردیس ملت صورت می گیرد و عکاسان با ارائه کارت جشنواره در برج میلاد و ملت می‌توانند کار خود را انجام دهند. 11 بهمن نمایش فیلم ها  برای سالن‌های مردمی آغاز خواهد شد.

حیدری در مورد ترکیب هیأت داوران جشنواره اظهار داشت: داوری و قضاوت کار سختی است با بعضی از هنرمندان صحبت کردیم ولی قبول نکردند هفت نفر را اعلام کردیم این عزیزان از  بزرگان سینما بوده و قدرت قضاوت دارند. اگر  هنرمند خارجی بیاوریم برای سینمای ما افت دارد.

حیدری درمورد برخی صحبت ها راجع به تأثیر احتمالی انتخابات  ریاست جمهوری در انتخاب فیلم‌ها گفت:  تلاش کردیم فیلم‌ها بدون نگاه سیاسی و با توجه به  محتوا، موضوع و ساختار انتخاب شوند.

وی گفت: دو انتخابات مهم پیش رو داریم. باید مواظب باشیم از این فضای هنری برای فضای سیاسی استفاده نشود. سینمای ما متعلق به مردم است و  امسال هم مثل سال پیش جزء تاریخ سینمای ما و کشورمان است.

وی در خاتمه تاکید کرد: هفده فیلم جشنواره فیلم اولی هستند و شش زن فیلمساز در جشنواره حاضر می باشند. همه فیلم‌ها درجه یک نیستند ولی سلیقه هیأت انتخاب است. معدل فیلم‌ها بالا است و سال خوبی را برای گیشه پیش‌بینی می‌کنیم. امیدواریم سال آینده سال خوبی باشد و به این امید به استقبال سال سینمایی 96 خواهیم رفت.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید