به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج گلستان، مسابقات بوکس رده سنی نونهالان گلستان برای اولین بار به میزبانی شهرستان گالیکش و بهمنظور انتخاب تیم استان برای شرکت در رقابتهای فستیوال 12 بهمنماه شهر صومعهسرای استان گیلان برگزار شد.
این رقابتها در سالن ورزشی شهدا شهر گالیکش برای افتتاح اولین رینگ بوکس شهرستان گالیکش با حضور 30 بوکسور از شهرستانهای گرگان، گنبدکاووس، علیآباد، رامیان، آزادشهر، گالیکش و بندر ترکمن انجام شد.
بوکسورهای نونهال گلستان متولدین یکم فروردینماه 81 الی 29 اسفندماه 82 بودند در 16 وزن با انجام تک مبارزه با یکدیگر به رقابت پرداختند.
مسابقات در سه راند 2 دقیقه با یک دقیقه استراحت بین فرآیندها برگزار شد و شهرستان گالیکش با شرکت دادن 10 بوکسور نونهال و کسب بیشترین برد بهعنوان قهرمان این رقابتها معرفی شد.
احمدعلی نارویی، حمیدرضا کریم کشته، ابوبکر مهر میش، محمدمهدی تارک، فرزاد خولیا و فردین سید زایی از شهرستان گالیکش، قاسم دولتی نوده و علیرضا مرادقلی از علیآباد کتول، مهدی عابدینی، محمد تاتاری و وحید امین از گنبدکاووس، امیر رضا خمر، حسین کاوسی، سید طاهر میر فاضلی و علی کیانی از گرگان و یاسین قوشلی از بندر ترکمن بهعنوان نفرات برتر اوزان معرفی شدند.
بوکسورهای پیروز این رقابتها به اردوی تیم منتخب استان دعوت شدند تا سه نفر از آنها با صلاحدید مربیان گلستان بهعنوان نماینده این استان به رقابتهای 12 بهمنماه گیلان اعزام شوند.
دراینبین برخی خبرگزاریها با پوشش این مسابقات نفرات دیگری را بهعنوان بوکسورهای پیروز معرفی کردند که با گلایه بوکسورهای نونهال گالیکش همراه بود.
گفتنی است در حال حاضر 3 باشگاه بوکس در شهر گالیکش و دهستان ینقاق از بخش مرکزی این شهرستان به مربیگری هادی شاقوزایی، مصطفی فارسیانی و علی کمال پور مشغول آموزش بیش از 100 بوکسور هستند.