۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
17:27
کد خبر : 8813809
۱۶:۲۶

۱۳۹۵/۱۱/۰۷
مدیرکل میراث فرهنگی استان زنجان:

انتشار کتاب راهنمای گردشگری زنجان به زبان انگلیسی

کتاب راهنمای گردشگری استان زنجان به همت انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان زنجان به زبان انگلیسی منتشر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، مدیرکل میراث فرهنگی استان زنجان گفت: کتاب راهنمای گردشگری استان زنجان به همت انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان زنجان با همکاری اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری این استان به زبان انگلیسی منتشر شد.

یحیی رحمتی افزود: فردا در نخستین روز از پیش تور کنوانسیون 2017 راهنمایان گردشگری این کتاب میان راهنمایان گردشگری 45 کشور توزیع می شود.

وی اظهار داشت: در کتاب راهنمایان گردشگری ایتان زنجان، علاوه بر معرفی جاذبه های تاریخی، طبیعی و میراث معنوی، به تاسیسات گردشگری استان پرداخته شده و محورها و قطب های گردشگری زنجان معرفی شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری زنجان عنوان کرد: در کتاب راهنمای گردشگری استان زنجان، جاذبه های پیرامون این استان و راه های دسترسی به آنها و بالعکس معرفی شده است.

گفتنی است فردا استان زنجان میزبان مرحله پیش تور کنوانسیون 2017 راهنمایان گردشگری است.

اين رويداد گردشگري، بزرگترين و مهمترين گردهمايي راهنمايان جهان است و هر دو سال يكبار ، زير نظر مستقيم فدراسيون جهاني راهنمايان گردشگري (WFTGA) در يكي از كشورهاي عضو برگزار مي شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید