۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:06
کد خبر : 8818876
۲۱:۳۰

۱۳۹۵/۱۱/۱۶
مسئول معاونت بهداشت و درمان سپاه روح‌الله خبر داد

افتتاح مرکز جراحی امام جواد(ع) در مجتمع درمانی ثارالله اراک

مسئول معاونت بهداشت و درمان سپاه روح‌الله از افتتاح مرکز جراحی امام جواد(ع) در مجتمع درمانی ثارالله برای ارائه خدمات در بخش جراحی به منظور خدمت رسانی مطلوب در آتیه‌ای نزدیک خبر داد.

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ سرهنگ پاسدار ابوالفضل غریبی مسئول معاونت بهداشت و درمان سپاه روح‌الله استان مرکزی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز پرستار که در مرکز جراحی امام جواد(ع) اراک برگزار شد از افتتاح این مرکز جراحی در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: از سال 91 پیگیری‌های لازم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اراک و فرماندهی سپاه روح‌الله در سال 92 موافقت‌نامه‌های لازم کسب شد.

وی افزود: احداث این مرکز جراحی در فضایی به میزان 225 مترمربع در نظر گرفته شد. بخش‌هایی از این مرکز جراحی با مرکز درمانی ثارالله مشترک بوده از این‌رو نیاز به ساخت مجدد این بخش ها برای این مرکز درمانی وجود ندارد.

مسئول معاونت بهداشت و درمان سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: این مرکز جراحی دارای سه اتاق عمل شامل اتاق عمل چشم پزشکی، جراحی عمومی و اتاق عمل دیگر است.

سرهنگ پاسدار غریبی با بیان اینکه این مرکز جراحی 16 تختخوابی است، گفت: امکانات مورد نیاز برای این مرکز با اعتباری بیش از 2 میلیارد تومان خریداری و نصب شده است.

وی افزود: این مرکز جراحی بنا بود در ایام الله مبارک فجر مورد افتتاح شود که باتوجه به اینکه دریافت برخی از مجوزهای لازم نیازمند تائید وزارت بهداشت است در این زمان موفق به افتتاح این مرکز نشدیم ولی در آینده ای نزدیک این مرکز جراحی افتتاح و خدمات لازم را به بیماران به ویژه اقشار محروم و بی بضاعت ارائه خواهد کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید