۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
19:24
کد خبر : 8821288
۱۶:۲۹

۱۳۹۵/۱۱/۲۱
فرمانده سپاه شهرستان بوشهر:

چاره‌ای جز انقلابی‌بودن نداریم

بوشهر_ فرمانده سپاه مالک اشتر شهرستان بوشهر گفت: امروز ما چاره‌ای جز انقلابی‌بودن نداریم و رهبری نیز فرمودند من دیپلمات نیستم، انقلابی هستم.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شعرستان بوشهر،سرهنگ عبدالرضا دشتی فرمانده سپاه مالک اشتر شهرستان بوشهر در آئین افتتاح پایگاه مقاومت شهدای زنگنه کوی تنگک سوم بوشهر گفت: ایام الله دهه مبارک فجر برای ملت ایران یادآور روزهایی است که مردم با رهبری امام(ره) به پیروزی تاریخی بزرگی رسیدند.

فرمانده سپاه مالک اشتر شهرستان بوشهر اظهار کرد: امروز ما چاره‌ای جز انقلابی‌بودن نداریم و رهبری نیز فرمودند من دیپلمات نیستم، انقلابی هستم.

دشتی افزود: با توجه به شرایطی که امروز حاکم است اگر بخواهیم به عقب برگردیم دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی ایران قطعا اقداماتی انجام خواهند داد و اگر کند حرکت کنیم از پیشرفت‌ها باز خواهیم ماند.

وی بیان کرد: رئیس جمهور فعلی آمریکا اخیرا گفته است همه نیروها و سلاح‌های هسته‌ای آماده باشند برای انجام جنگ جهانی سوم در مقابل داعش و اسلام تندرو که منظور همان ایران اسلامی است.

فرمانده ناحیه بوشهر عنوان کرد: مشکل اصلی آمریکا امروز با اسلام ناب محمدی است و به دلیل اینکه اسلام ناب در مقابل جبهه کفر و استکبار ایستاده است می‌خواهند به هر شیوه‌ای که شده است اسلام را زمین گیر کنند که این خیال باطلی است.

دشتی با بیان اینکه باید انقلابی بمانیم، تصریح کرد: امروز توقع این است که دهه فجر و انقلاب اسلامی را برای نسل جوان معرفی شود و کاپیتولاسیون و امسال آن که در تاریخ ثبت شده است را در جامعه روشنگری کنیم.

وی خاطرنشان کرد: همیشه مشکلاتی وجود دارد اما اگر اخلاص و ایمان به خداوند داشته باشیم قطعا مانند دوران‌های گذشته چیزی جز پیروزی حاصل نخواهد شد.

فرمانده ناحیه بوشهر ابراز کرد: باید وظیفه خود را در برابر انقلاب انجام دهیم و پایگاه های مقاومتی موفق خواهند بود که مسجد آن محله شور جوان و مورد استقبال پیشکسوتان باشد./انتهای پیام

 



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید