ضرورت ترویج و احیای فرهنگ مصرف غذاهای ایرانی در جامعه
لیلا خورشید در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان در حاشیه برگزاری جشنواره غذای ایرانی در پایگاه ساره همدان ضمن گرامیداشت سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در خصوص هدف از برگزاری جشنواره اظهار داشت: این برنامه به دنبال ترویج فرهنگ مصرف غذاهای ایرانی و نمایش خلاقیت در سفره آرایی برگزار شد.
وی با بیان اینکه این برنامه با رویکرد ترویج سبک زندگی ایرانی – اسلامی و ذائقه ایرانی اجرا شد، عنوان کرد : ترویج و احیای فرهنگ مصرف غذاهای ایرانی در جامعه یک امر ضروری است چراکه لازمه ماندگاری یک ملت و تمدن توجه به فرهنگ و آداب رسوم و سنتهای دیرینه آن ملت است.
فرمانده پایگاه ساره حوزه حضرت زهرا(س) همدان بالا بردن سطح سلامت افراد را از دیگر اهداف برگزاری جشنواره برشمرد و ابراز داشت: برگزاری این جشنوارهها بر ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سنتی تاثیرگذار است و چون غذا از عوامل مهم تضمین کننده سلامت افراد است با روی آوردن به غذاهای محلی و سنتی بر سلامتی انسان میافزاید.
وی با بیان اینکه جشنواره با استقبال گسترده همراه بود، ادامه داد: در این مراسم شرکت کنندگان با آماده کردن انواع غذاهای ایرانی، سالاد، دسر و دمنوش با تزئینهای متفاوت برای شرکت در جشنواره به رقابت پراختند.
خورشید یادآور شد: در پایان پس از داوری بر مبنای کیفیت، ارزش و تزئین غذا، به 5 نفر از بهترین غذاها، در راستای حمایت از تولید ملی و اقصاد مقاومتی، لوازم اشپزخانه ایرانی اهداء شد.
انتهای پیام/