شکلاتهای "اسنیکرز" و "مارس" حاوی مواد آزمایشگاهی و خطرناک تراریخته است
به گزارش سرویس بسیج جامعه پزشکی خبرگزاری بسیج، "اسنیکرز" و "مارس"، نام تجاری شیرینی و شکلاتهای تولید شده توسط شرکت مارس اینکورپوریتد آمریکا است که شامل نوقا با کارامل و بادام زمینی است و از لایهای مرکب از شکلات و شیر پوشیده شده است.
به منظور اجتناب از واکنش آلرژی مصرف کنندگان وحساسیت زدایی آنها به مواد غذایی دستکاری شده ژنتیکی (GMO)، این برچسب بر روی محصول درج شده است Partly Produced with genetic engineering که نشان میدهد تا حدی از محصولات تراریخته یا GMO در تولید این محصول استفاده شده است.
ترکیباتی از این محصول که ممکن است تراریخته باشد عبارتند از: قند یا شکر، سویا، بادام زمینی، ذرت، روغن سویا وغیره.
کمپانی آمریکایی مارس سالانه از فروش این محصول 2 میلیارد دلار، سود به دست میآورد.
گفتنی است؛ بین دانشمندان درخصوص سالم بودن و یا نبودن محصولات تراریخته اختلاف وجود دارد؛ منتقدان، گیاهان تراریخته را سرطانزا میدانند و میگویند کشت این محصولات، باعث افزایش استفاده از سموم شیمیایی شده و مصرف آنها فاجعه انسانی و زیست محیطی خواهد آفرید.