سید عبدالله جزایری بعداز ظهرامروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تولید مرغ در این استان مطابق استاندارد و روشهای نوین بوده با استفاده از روشهای بهداشتی و قرنطینه و خوراکهایی با منشأ گیاهی از قبیل ذرت و کنجاله سویا انجام پذیرفته بدین طریق از ورود عوامل بیماریزا جلوگیری شده نیازی به استفاده از آنتیبیوتیک وجود ندارد.
وی افزود: فارس رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور را دارد و جز در موارد استثنا برای بیماری آنتیبیوتیک برای مرغ تجویز نمیشود که آن هم با رعایت فاصله دوره مصرف تا زمان کشتار است.
جزایری ادامه داد: دوره منع مصرف دارو از پنج تا 10 روز پس از قطع مصرف است و تنها پس از این مدت دامپزشک گواهی سلامت ارائه کرده و مجوز کشتار صادر میشود.
وی صادرات مرغ فارس به کشورهای دیگر را شاهدی بر بالا بودن کیفیت و رعایت استاندارد دانست و با رد ادعای برخی افراد مبنی بر وجود بقایای دارو در بافت مرغ و آلوده بودن جگر مرغ، خواستار آن شد مستندات علمی این مدعاها برای پیگیری به جهاد کشاورزی ارائه شود.
به گزارش فارس، اخیرا در برخی منابع عنوان شده جگر مرغهای بازاری سرشار از آنتیبیوتیکهای تزریقی به مرغ بوده و مصرف آن عامل بیماری است.