به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ سرهنگ پاسدار عیسی حیدری در گفتوگو با خبرنگار ما اظهار کرد: همزمان با ایام فاطمیه فضای استان معطر به عطر خوش شهدا گمنام گردید که باردیگر صدای کاروان شهدا در استان به صدا در آمد و ندا سر دادند که ما زنده و ناظر هستیم.
وی خاطرنشان کرد: شهدا گمنام امروز بار دیگر فضای زندگی در استان را معطر و جان زندگان را سیراب کردند و حضور پررنگ و پر برکت شهدا یکی از به یادماندنی ترین حوادث در استان ما خواهد بود.
این مسئول عنوان کرد: شهدا از جان شیرین خود گذشتند تا آرامش، امنیت، آسایش و اقتدار امروز نصیب ملت و نظام ما شود و ما آارمش امروز خود را مدیون خون شهدا هستیم.
مسئول بسیج رسانه استان افزود: شهدا همه هستی خود را تقدیم کردند تا همانند مشعلی فروزان راه را برای همگان روشن نمایند تا مبادا در ظلمت و تاریکیها گم شویم.