به گزارش سرویس راهیان نور خبرگزاری بسیج،باتوجه به مشکلات پیش آمده در استان خوزستان و قطعی برق در شهر های مختلف این استان، مسئولان اردوگاه شهید مسعودیان اهواز جهت همکاری و رفع این مشکل در سطع استان خوزستان 200 نفر از کارکنان صنعت برق از استان های ؛البرز ، بوشهر و مازندران که مشغول به رفع مشکلات پیش آمده در این زمینه هستد را در این اردوگاه اسکان داده اند و همکاری های لازم را بعمل آورده اند.
گفتنی است 11 شهر اصلی خوزستان همچون اهواز، خرمشهر، آبادان، شادگان، ماهشهر و ... با مشکل قطعی برق روبر بوده و در چند روز اخیر گروهای مختلف امدادی و مدیریت بحرا ن تلاش برای اتصال برق شهرها با بسیج همه نیروها انجام داده اند.
شهر اهواز و برخی شهرها به جز قطع برق با مشکل آب نیز مواجه است که پرسنل صنعت برق در تلاش هستند هر چه زودتر بتوانند مشکل برق خوزستان و برق اهواز را برطرف کنند.