۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:32
کد خبر : 8833459
۱۷:۵۸

۱۳۹۵/۱۲/۱۳
امام جمعه شهرکیان گفت:

زندگی به سبک فاطمی باید در جامعه تبیین شود

امام جمعه شهرکیان گفت: با تبیین سبک زندگی فاطمی می‌توان با ادبیات انسان امروزی و برای نسل جوانی که ذائقه‌اش در این میان بیمار شده است، الگویی ارائه کرد که آن‌چنان جذاب و شعف‌برانگیز باشد که با همه وجود برای نزدیکی به آن حرکت کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ حجت‌الاسلام‌ مهدی خدابنده امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهرکیان اظهار کرد: انسان امروز برای نجات از لجن‌زار شهوت، نیازمند الگویی است که بتواند با مدد جستن از آن حصارهای خود را آزاد از اسارت شهوت ببیند و بی‌شک این رهایی در تمسک به مکتب اهل بیت(علیه السلام) و محوریت یافتن سبک زندگی فاطمی(سلام الله علیها) است.

وی با بیان اینکه امروز همه صاحب‌نظران و متفکران اسلامی که تخصص‌های مختلفی در عرصه‌های گوناگون جامعه‌شناسی، روانشناسی، علوم‌تربیتی، سیاست، اقتصاد، هنر، رسانه و... دارند، باید در جهادی بزرگ به تبیین شاخصه‌های سبک زندگی فاطمی بپردازند ادامه داد: از این طریق می‌توان با ادبیات انسان امروزی و برای نسل جوانی که ذائقه‌اش در این میان بیمار شده است، الگویی ارائه کرد که آن‌چنان جذاب و شعف‌برانگیز باشد که با همه وجود برای نزدیکی به آن حرکت کند.

امام جمعه شهر کیان اضافه کرد: مسئله الگو و سبک زندگی در فلسفه و جهان‌بینی ریشه دارد و غرب سکولار و رهاشده از شریعت آسمانی با جایگزینی بشر به عنوان مرکزیت هستی، به صورت‌بندی نفسانیت و حیوانیت کمر بسته است که ظهور و بروز آن را می‌توان در سبک زندگی غربی و به ویژه سبک زندگی آمریکایی مشاهده کرد. 

خدابنده افزود: در این میان، غرب با مسخ مردان و زنان، آ‌نچنان تفکر خود را بر افکارعمومی گسترانیده است که امکانی برای گریز از این سیطره وجود ندارد، مردان به ابزاری برای رشد سرمایه‌داری بدل شده‌اند و تمام توان‌شان برای چرخاندن چرخ‌های نظام سرمایه‌داری به خدمت گرفته شده است تا حاصل آن افزایش قدرت و ثروت طبقاتی خاص باشد.

وی اظهار کرد: زنان نیز در سبک زندگی غربی وضعیتی بدتر از مردان یافته‌اند و با همه وجود در اسارت نظامی قرار گرفته‌اند که به آن به مثابه کالا می‌نگرند، زن در غرب به ابزاری برای ارضای شهوات مردان تبدیل شده است تا چرخ‌های سرمایه‌داری بیشتر بچرخد.

وی در ادامه گفت: در پایان سال مسؤولان باید گزارش دهند چه کارهایی برای اقتصاد مقاومتی انجام دادند مذاکره مطلقا تأثیری در کم‏‌کردن دشمنی آمریکای مستکبر نداشته و ندارد و مسلمانان راهی جز تشکیل حاکمیت اسلام ندارند آیا دل‏خوش داشتن به برجام و گره زدن همه امورات داخلی به آن، امر معقولی بوده است، به ‏راستی حاصل و ثمر آن‏‌همه قیل و قال و مذاکرات چه بوده است، و برای به نتیجه رسیدن امیدهای به‏ دست‏ آمده و یا ادعاهای صورت‏ گرفته از ناحیه دولتمردان، چه اقدام و عملی انجام گرفته است.

امام جمعه شهر کیان اظهار کرد: امروز دشمان انسانیت چشم دوخته‏‌اند به نیازها و کمبودها و اختلال‌های اقتصادی داخل کشور تا مردم را از اسلام و از نظام اسلامی ناراضی کنند، این هدف دشمن است، لذا روی اقتصاد تکیه می‏‌کنند برای اینکه وضع مردم خراب بشود، این وظیفه همه ما است که در مقابل این وضعیت ایستادگی کنیم.

وی با بیان اینکه دیر یا زود یکی دیگر از دسیسه‏‌های جبهه استکبار علیه جمهوری اسلامی که دامن زدن به پرونده‏ای ساختگی با موضوع حقوق بشر است، که از آستین سران استکبار به‏‌ویژه شیطان بزرگ بیرون خواهد زد اظهار داشت: همچنان‏ که دیده‌ایم بارها به بهانه‏‌های واهی این امر را دستاویز فشار بر ملت و دولت ایران قرار داده‏‌اند.

 مدیرحوزه علمیه ثقلین با اشاره به سخنان چندی قبل رهبر انقلاب اسلامی عنوان کرد: رهبری نیز همین هشدار را دادند که چنانچه در حوزه هسته‏‌ای با آنان کنار بیایید و پرونده هسته‏‌ای بسته بشود که البته نخواهد شد، قطعاً بهانه دیگری برای فشار و اعمال تحریم‌ها علیه ایران اسلامی مطرح خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: برخلاف قدرت‌های بزرگ و زورگوی جهان غرب و مدعی دروغین حقوق بشر، باید گفت مدعی واقعی حقوق بشر در دنیا، ملت و نظام اسلامی ایران است، هم به‏ لحاظ مبانی اعتقادی و هم خاستگاه همه ‌جانبه جمهوری اسلامی، عنصر حقوق بشر صادقانه و واقعی مدنظر بوده و هست و لذا شایسته است اصلی‏‌ترین هدف در گفت‌وگوها و فعالیت‌های حقوق بشری جمهوری اسلامی، تبیین این حقیقت باشد.

امام جمعه شهر کیان افزود: آن‌چه عجیب به نظر می‏‌رسد این است که از منظر بیگانگان و معاندان جمهوری اسلامی، ملت با کرامت و متمدن و انسان‏ دوست ایران اسلامی، مخالف حقوق بشر هستند و منافقینی که یک قلم از جنایاتشان ۱۷ هزار ترور و کشتن مردم کوچه و خیابان بود، مدافع حقوق بشر شده‌اند و این همان تناقض آشکاری است که همواره در نوع برخوردهای سیاسی و غیرانسانی برخی کشورهای غربی و اروپایی به‏ ویژه آمریکا و انگلیس و نیز رژیم غاصب صهیونیستی شاهد آن بوده و هستیم.

وی ضمن بیان آغاز هفته احسان و نیکوکاری از(14 تا20 اسفندماه) تأکید کرد: بالاترین عبادت، خدمت به محرومین است وظیفه ما و همه دست‏‌اندرکاران است که به این مردم خدمت کنیم و در غم و شادی و مشکلات آنان شریک باشیم چرا که عبادتی بالاتر از خدمت به محرومین وجود ندارد و یکی از افتخارات هر انسان خدمت به محرومین است.

خطیب نماز جمعه کیان اظهار کرد: کسانی‏‌که تمکن مالی دارند، لذت کمک به هم‌نوعان را تجربه کنند لذت یک مطلبی است که انسان در خودش با توجه به خدا ایجاد می کند.

خطیب جمعه شهرکیان بیان داشت: متاسفانه برخی تصور می‏‌کنند که می‏‌شود نوعی تشیع سکولار و جدای از سیاست ایجاد کرد که در آن حوزه، مسجد، مداحی، مجلس عزای اهل بیت، روضه و... همه غیرسیاسی باشند و این درحالی است که اهل‌بیت عصمت و طهارت خودشان سیاسی بودند و کارشان و رفتارشان و حرکتشان سیاسی و حکومتی بود و اصولا اسلام دین سیاست و حکومت است.

وی در پایان از حضور پرشور مردم این شهر در تشییع  و وداع با شهدای گمنام در ایام شهادت بانوی بی‌نشان  تشکر و قدردانی کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید