
به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از پایگاه خبری تحلیلی سبلانما ،فرماندار سرعین در جریان برگزاری مراسم نمادین جشن نیکوکاری در دبیرستان دخترانه متوسطه دوره اول شفا اگفت نیکوکاری و احسان ریشه در فرهنگ و اعتقادات مردم ایران دارد و همه ما باید در این فرهنگ عمومی سهمی داشته باشیم.
عاطف ناصری با بیان اینکه هر کس به هر اندازه که می تواند در این کار خداپسندانه سهیم باشد، یادآور شد: گاهی فقط و فقط با یک لبخند و تبسم می توان حس انسان دوستی را به همنوع منتقل کرد.
ناصری افزود: نیکوکاری هم در آموزه های دینی و هم در فرهنگ اصیل کشور ما وجود دارد و از سویی دیگر این عمل، نشاط روحی و رضایتمندی و شادی را برای هر دو طرف به همراه دارد.
مدیر آموزش و پرورش سرعین نیز در این مراسم با بیان این که باید کاری کنیم در آستانه سال نو همه خانواده ها از نعمت شادی برخوردار باشند، بیان کرد: هم دین اسلام و هم انسانیت حکم می کند که شادی را باید بین همنوع تقسیم کرد.
سید غلامحسین گنجی فرهنگ سازی کمک به دیگران در بین دانش آموزان را یکی از اهداف مهم این جشن ملی عنوان کرد.
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) سرعین نیز در این مراسم ضمن اشاره به توزیع پاکت های هدیه در بین دانش آموزان مدارس و استقبال خوب دانش آموزان و اولیا از این جشن، گفت: در جشن نیکوکاری دانش آموزان هدایای خود را به مربیان و مدیرا ن مدارس تحویل می دهند.
منصور رجایی تاکید کرد: هدایا و مبالغ جمع آوری شده در جشن نیکوکاری از طریق مدیران مدارس و به صلاحدید خود آنها در بین دانش آموزان کم بضاعت توزیع می شود.
گفتنی است جشن نیکوکاری در آستانه عید نوروز و از 18 تا 20 اسفندماه هر سال به منظور جذب کمک ها و هدایای مردم به خانواده های کم بضاعت با هدف گسترش و تقویت فرهنگ احسان و انفاق، کمک به همنوع و انسجام اجتماعی با همکاری سازمان ها و نهادهایی همچون صدا و سیما، آموزش و پرورش و کمیته امداد برگزار می شود.