۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
23:11
کد خبر : 8838123
۰۷:۴۲

۱۳۹۵/۱۲/۲۳
امام جمعه میانه:

مادران شهدا چشم و چراغ جامعه هستند

امام جمعه میانه در آیین تکریم مادران شهدا با اشاره به اینکه شهدا ذخیره عالم بقا و چشم و چراغ جامعه هستند، گفت: ما شرمنده ایم که آن ها را در برابر بسیاری از مشکلات رها کرده و نتوانسته ایم خدمات شایسته در شان آن ها را ارائه دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی،حجت الاسلام عبدالله محمدی با بیان اینکه مادران شهدا ذخیره عمرشان را در طبق اخلاص نهاده و تقدیم راه استقرار و استمرار انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران کردند، افزود: خداوند با دادن خیرات و برکات به خانواده های این شهدا نشان داده است که جایگاه خانواده شهدا تا چه حد ارزشمند است.

وی خانواده شهدا را انسان هایی والا، با صبر و باگذشت فراوان خواند و اظهار داشت: مادران و همسران شهدا با شهدایی که تقدیم راه ارزش ها و باورهای دینی و اسلامی کردند حماسه ای ساختند که تا ابد نقل این حماسه بر زبان ها جاری و ساری خواهد بود.

فرماندار نیز در این ایین میانه با بیان اینکه مادران شهدا منشا نور در جامعه هستند گفت: نور شهدا از این مادران سرچشمه می گیرد.

حمید شکری افزود: امروز مادران شهدا باید به خود افتخار کنند که چنین فرزندان ارزشمند، دلاور و فداکاری پرورش داده اند که حتی از جان خود برای دفاع از دین و میهن اسلامی ایران گذشتند.

 

وی با بیان اینکه نور شهدا بهانه ای برای گم کردن مسیر در جامعه نمی گذارد، اظهار داشت: شهدا راه را به خوبی نمایان کرده اند تا ما بندگان خدا مسیر درست رستگاری را انتخاب کنیم.

شکری بیان کرد: هرچند این مادران نیازی به تکریم ما ندارند ولی جامعه نیازمند بزرگداشت و تکریم از این مادران است، مادرانی که شهدا در دامان پاک آن ها، راه و رسم ایثار و از خود گذشتگی را یاد گرفتند.

فرماندار ویژه میانهبا بیان اینکه امروز روز تکریم مادران و همسران شهدا نام گرفته، تاکید کرد: اگر ایثار و شهامت، شجاعت، صبر و استقامت این شیرزنان نبود، خدا می‌دانست چه بر سر نهال نو پای انقلاب می‌آمد، زیرا آن ها بودند که فرزندان جوان و نوجوان خود را برای خط مقدم جبهه آماده کرده و آن ها را بدرقه می کردند تا نگذارند حتی یک وجب از خاک مقدس این سرزمین به دست دشمنان بیافتد.

وی در پایان قدرشناسی از شهدا و خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران دوران دفاع مقدس را تکلیف و وظیفه مسئولان و مردم خوانده گفت: ما هر چه داریم به برکت خون شهدا و از خودگذشتگی و صبوری خانواده های شهداست.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید