۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
13:11
کد خبر : 8838933
۱۶:۱۵

۱۳۹۵/۱۲/۲۴
تازه ترین اقدام عملی بانک مرکزی برای کاسپین؛

انتقال دارایی ۵ تعاونی به کاسپین/سپرده‌گذاران به موسسه مراجعه کنند

سپرده گذاران ۵ تعاونی منحله الزهرا، دامداران و کشاورزان کرمانشاه، عام کشاورزان مازندران، حسنات و امیدجلین می توانند برای دریافت سپرده هایشان به موسسه کاسپین مراجعه کنند.

به گزارش خبرگزاری بسیج، سرانجام بعد از 4 ماه توقف در فرایند رسیدگی به موسسه کاسپین از بانک مرکزی خبر آمد که انتقال دارایی 5 تعاونی از 8 تعاونی منحله در این موسسه به نتیجه رسیده و سپرده گذاران این تعاونی ها می توانند برای دریافت سپرده هایشان به کاسپین مراجعه کنند.

معاونت نظارتی بانک مرکزی به استناد تفاهم نامه های تنظیمی میان هیئت های تصفیه تعاونی های اعتبار منحله الزهرا، دامداران و کشاورزان کرمانشاه، عام کشاورزان مازندران، حسنات و امیدجلین با موسسه اعتباری کاسپین، اعلام کرد که در حال حاضر دارایی های این 5 تعاونی به موسسه اعتباری کاسپین تحویل شده و از این پس موسسه کاسپین پاسخگوی سپرده های تعاونی های منحله مذکور خواهد بود.

بنابراین تنها سپرده گذاران 5 تعاونی مذکور می توانند سپرده های خود را دریافت کنند و کسانی که در تعاونی های فرشتگان، پیوند و بدرتوس سپرده دارند کماکان باید منتظر اعلام نتایج تعیین تکلیف و نقل و انتقال دارائی های این تعاونی ها به کاسپین بمانند.

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، پیرو اطلاعیه 1395.11.11 در مورد موسسه اعتباری کاسپین به اطلاع می رساند این بانک در راستای تکالیف قانونی برنامه پنجم توسعه، قانون تنظیم بازار کار غیرمتشکل پولی مصوب سال 1383 و آیین نامه اجرایی این قانون و حسب مفاد مصوبه مورخ 1394.08.05 شورای پول و اعتبار با صدور مجوز موسسه اعتباری کاسپین با هدف ساماندهی تعاونی های اعتبار فرشتگان، الزهرا، دامداران و کشاورزان کرمانشاه، عام کشاورزان مازندران، حسنات، پیوند، بدرتوس و امید جلین مشروط به انحلال آنها موافقت کرد. متعاقباً بعد از انحلال تعاونی های یاد شده، مجوز فعالیت موسسه اعتباری کاسپین با سرمایه 3000 میلیارد ریال در مورخ 1394.12.27 و با هدف ساماندهی تعاونی های منحله مذکور صادر شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید