۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
21:40
کد خبر : 8841141
۱۰:۲۳

۱۳۹۶/۰۱/۰۵
زائر راهیان نور :

برای دیدن جای پرواز آمده ام

راننده آمبولانس از بهداری سپاه صاحب الامر در خرمشهر گفت: برای دیدن جای پرواز شهدا آمده ام و از ۲۳ اسفند تا پایان سفر راهیان نور حضور دارم.
راننده آمبولانس از بهداری سپاه صاحب الامر در خرمشهر گفت: برای دیدن جای پرواز شهدا آمده ام و از ۲۳ اسفند تا پایان سفر راهیان نور حضور دارم.

اکبر قربانی در گفتگو با خبر نگار بسیج مستقر در خرمشهر گفت: از ۲۳اسفند ماه هرساله تا تا پایان تعطیلات نوروزی در منطقه حضور داشته و هماهنگی لازم در این خصوص با دکتر سیاهکالی صورت گرفته است.

وی گفت:برای رعایت حال زائرین راهیان نور در جنوب کشور تجهیزات و کلیه خدمات دارویی و درمانی رایگان صورت می گیردتمام سعی ما بر این بوده که بتوانیم رضایت حداکثری زائرین را جلب کنیم.

قربانی در ادامه اظهار داشت:برای پیدا کردن و بازیابی روحیه خود به این منطقه نور می ایم و هرچه بیشتر تفکر می کنم شهدا ما را به درایی عمیق تر راهنمایی کرده که پر از مهجزه و راز است.

وی در ادامه اظهار داشت: در این سرزمین چه زخم هایی بر تن این ملت وارد کردند و برای خود خواب های کثیف  تفسیر کردند، ما امده ام تا باز نویسی مشق شهدا را انجام دهیم و هرجایی که رهبری احساس نیاز کند جان و مال خود را آماده فدا کردن می کنیم.

زائر راهیان نور در پایان گفت:راز این سرزمین را خدا می داند که امروز عبادت گاه خداوند در این دوران وا نفسا شده و کعبه های عشق و در دانه های زهرای مرضیه گمنام در دل خاک آرمیده اند.
 
1002/پ30/ب/154

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید