۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
13:01
کد خبر : 8841156
۱۰:۵۵

۱۳۹۶/۰۱/۰۵
خادم شهدا کاروان های راهیان نور:

کربلا راهبرد تاریخی ماست

محمدرضا خوش عقده گفت:برای خدمت به زایرین راهیان نور همه ساله حضور خواهیم داشت تا بتوانیم یادی از شهدای کرده و با تزکیه نفس سال جدید را با مدد این انسانهای آسمانی شروع کنیم
محمدرضا خوش عقده در گفتگو با خبرنگار بسیج مستقر درخرمشهر گفت:برای خدمت به زایرین راهیان نور همه ساله حضور خواهیم داشت تا بتوانیم  یادی از شهدای کرده و با تزکیه نفس سال جدید را با مدد این انسانهای آسمانی شروع کنیم

وی گفت: شعار سال که توسط مقام معظم رهبری نام گذاری شده توفیقی برای رهایی مردم از معیشت و مشکلات اقتصادی بوده تا با سیره جهاد و ایثار شهدا بتوان در این مسیر قدم های محکمی برداریم.

خادم شهدا در ادامه اظهار داشت: هدف از حضور ما بازگویی و باز آفرینی روزهای حماسه برای نسل سوم و چهارم بوده و آن جوانی که برای ماندن انقلاب خون دادند با ان جوانی که امروز در عرصه های مختلف با دشمن در حال نبرد بودند هر سه از یک جایگاه بر خوردار هستند.

خوش عقده در ادامه افزود: وطیفه ما در این روزها انقلابی ماندند و انقلابی عمل کردن است تا بتوانیم مسیر های سخت را با هیجان و شعور انقلابی بپیماییم.
 
خوش عقیده خرمشهر را نماد استقامت و شهر خون  می داند و هنگامیکه  نام و سوریه و حرم می اید می گوید:مظلوم و وظیفه تاریخی ما و کربلا را راهبرد تاریخی انقلاب می داند. شلمچه را قدمگاه امام رضا و محل شهادت مردان آسمانی است.
 
1002/پ20/ب/159  

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید