دراین مراسم حجت الاسلام امین خالدی با تبریک وتهنیت میلاد امام پنجم شیعیان گفت: ما باید نسبت به اهلبیت معرفت ، محبت ، و اطاعت داشته باشیم ، امام خودرا بشناسیم به ایشان محبت داشته باشیم واز او اطاعت وپیروی کنیم.
وی ادامه داد:حضرت امام محمد باقر (علیه السلام) می فرمایند برای سلامتی دین وایمان وتندرستی بدن، از مال و ثروت برای انسان بهتر و والاتر است .
حجت الاسلام امین خالدی با استفاده از روایات افزود:هر کس "تندرستی- امنیت - توانگری - قناعت و همدم سازگار" نداشته باشد در زندگی آرامش ندارد.
حجت الاسلام خالدی در ادامه اشاره به ماه رجب ماه خدا نمودند و گفت: هر کس یک روز از ماه رجب روزه بگیرد موجب خشنودی خداوند می شود .
وی ادامه داد: رجب نام نهری است در بهشت که از شیر سفید تر است ، هر کس یک روز از این ماه را روزه بگیرد از آن نهربیاشامد.
حجت الاسلام خالدی به روایتی از رسول خدا(صلوات الله علیه وآله وسلم) اشاره کرد و گفت: آن حضرت فرمودند ماه رجب ماه اسغفار امت من است پس دراین ماه بسیار طلب آمرزش کنید که خداوند آمرزنده مهربان است .