۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
12:43
کد خبر : 8844835
۰۹:۴۲

۱۳۹۶/۰۱/۲۰
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد

خرج‌سلیقه‌ای‌بودجه‌‌میلیاردی‌مناطق‌آزاد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی مناطق آزاد را بی قائده و محلی برای صرف بودجه در راستای سلیقه شخصی مدیران عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، محمد حسن‌نژاد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه تاسیس و مدیریت مناطق آزاد بی قاعده بوده است، گفت: چگونگی تاسیس و کنترل مناطق آزاد متناسب با منطقه نیست از طرفی در کنترل دبیر خانه نظارت نبوده و شخص محور بوده است یعنی مدیریت صرف بودجه بر اساس سلیقه شخصی تصمیم گیری می شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: بعنوان مثال در منطقه آزاد ارس پالایشگاه می زنند و صنایع پوشاک را به جنوب اختصاص می دهند.

نماینده مردم مرند و جلفا گفت: مناطق آزاد فرصت خوبی برای بهبود وضعیت اقتصادی مردم منطقه است اما مصرف بودجه میلیاردی مناطق آزاد نباید بر اساس تصمیم گیری شخصی انجام شود. حسن نژاد گفت: مناطق آزاد بدون هدف و استراتزی عمل می کنند.

حسن نژاد با انتقاد از روند چگونگی مخارج انجام شده توسط مسئولین مناطق آزاد گفت: در مناطق آزاد بر اساس آمار و ارقام مختلف هزینه ها دو برابر درآمد هاست.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید