به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهداء استان آذربايجان غربي، در نشست بصیرت افزایی بسيجيان حوزه علمیه امام خمینی(ره) شهرستان خوی افزود: حوزه های علمیه نباید اجازه نفوذ به دشمنان را بدهند چرا هدف دشمنان ایجاد تفرقه و چندگانگی در بین مردم مسلمان است.
حجت الاسلام نجفقلی زاده سرايي گفت: امروزه جمهوری اسلامی با دو جبهه در حال جنگ است یعنی جبهه جهانی(آمریکا )و جبهه داخلی ( جنگ با سکولاریسم ) و این دو در حال تلاش است تا شعار انقلاب را از بین ببرد.
وی ادامه داد: اما این بسیج است که با تفکر ناب و خاص خویش موشک طراحی کرده و لرزه به اندام استکبار انداخته است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهداء استان آذربايجان غربي، با اشاره به روحیه ایستادگی و مقاومت انسانهای بزرگ و قهرمانه که در مقابل دشمن ایستاده اند گفت روحانیون و طلبه ها باید کاملا به مسایل سیاسی روز واقف شده و در منابر آگاهی های لازم را به مردم بدهند
گفتنی است که در ادامه جلسه پرسش و پاسخ از مسایل برجام، خاورمیانه و جنایایات داعش و آل سعود برگزار شد.