۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
17:16
کد خبر : 8847254
۱۳:۴۵

۱۳۹۶/۰۱/۲۶

پیشروی ارتش سوریه در دیرالزور

ارتش سوریه عملیات خود را برای آزادسازی ارتفاعات راهبردی در دیرالزور گسترش داده و در همین حال جنگنده‌های روسیه نیز مواضع تروریست‌ها در استان حماه را هدف قرار داده و منهدم کردند.
به گزارش خبرگزاری بسیج، ارتش سوریه عملیات خود را برای آزادسازی ارتفاعات راهبردی در دیرالزور گسترش داده و در همین حال جنگنده‌های روسیه نیز مواضع تروریست‌ها در استان حماه را هدف قرار داده و منهدم کردند.

جنگنده‌های روسیه اوایل روز شنبه مواضع ترویست‌ها در شهر «حلفایا» را هدف قرار داده و دست کم 9 سورتی پرواز را در منطقه انجام داده و مواضع تروریست‌های «تحریرالشام» را هدف قرار دادند.

تاکنون گزارشی درباره میزان خسارات و تلفات وارد شده به تروریست‌ها در پی این عملیات منتشر نشده است.

طی هفته‌های گذشته ارتش سوریه موفق شد وارد شهر حلفایا شود و در قسمت‌های جنوبی نیز پیشرفت‌هایی را داشته است.

در همین حال گزارش‌های منتشر شده حاکی است که ارتش سوریه در ادامه عملیات خود در  دیرالزور، در آستانه  بازپس‌گیری ارتفاعات راهبردی اطراف این شهر از اشغال تروریست‌های داعش است.

ویدئوهای منتشر شده نشان می‌دهد که ارتش سوریه روز جمعه مواضع تروریست‌های داعش در دیرالزور را هدف قرار داده و این مواضع را منهدم کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید