۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:05
کد خبر : 8851095
۱۹:۰۳

۱۳۹۶/۰۲/۰۳
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب:

عمل به شعار سال یک تکلیف همگانی است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب گفت: عمل به شعار سال یک تکلیف همگانی و مردمی به شمار می‌رود.

جواد مولودی در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: عمل به شعار سال به معنای واقعی کلمه یک تکلیف همه‌جانبه و همگانی به شمار می‌رود به طوری که اقشار مختلف مردم و مسئولان دستگاه‌های اجرایی وظیفه جدی دارند که درراستای تحقق شعار سال گام بردارند، به طوری که جامه عمل پوشاندن به منویات مقام معظم رهبری به عنوان هدایتگر نظام اسلامی لازم است که جدی دنبال شود.

وی اهتمام برای تامین نیازها، رفع مشکلات کشور و اقشار مختلف مردم را خواستار شد و ادامه داد: در این زمینه لازم است که دقت بیشتری آحاد مردم و دستگاه‌های اجرایی داشته باشند، عمل به شعار سال به عنوان یک موضوع اساسی باید مورد توجه قرار گیرد و همه در راستای تحقق همه‌‌جانبه آن به صورت جدی گام بردارند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب بر لزوم تبعیت از فرمایشات رهبر معظم انقلاب تاکید کرد و بیان داشت: همچنین در راستای تبعیت از امام باید به صورت جدی گام برداریم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید