۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
19:12
۰۹:۳۰

۱۳۹۶/۰۲/۱۲
دکتر قرائی مقدم در گفتگو با «بسیج»:

حاشیه نشینی بافت فرهنگی کلانشهرها را به هم می زند

یک جامعه شناس گفت: عضل حاشیه نشینی تجانس و بافت فرهنگی در شهرها را به هم می زند و متاسفانه کنترل این قضیه هم ضعیف است.
حاشیه نشینی بافت فرهنگی کلانشهرها را به هم می زند

دکتر امان الله قرائی مقدم جامعه شناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج در رابطه با معضل حاشیه نشینی و آسیب های آن اظهار داشت: پدیده حاشیه نشینی نتیجه مهاجرت های بی رویه روستائیان به شهرهای بزرگ است.

وی افزود: متاسفانه تمام مراکز و قطب های شغلی، صنعتی، تجاری و اداری در شهر های بزرگ متمرکز شده اند اما در شهرهای کوچک و روستاها خبری نیست و همین مسئله موجب سر ریز شدن جمعیت از روستاها به شهرهای بزرگ شده است. روستاها توان جذب نیرو برای همه روستائیان را ندارند.

این جامعه شناس با اشاره به آسیب های این معضل خاطر نشان کرد: حاشیه نشینی موجب افزایش انواع جرم و آسیب های اجتماعی مانند بزهکاری، اعتیاد، دزدی، طلاق، خودفروشی، کودک فروشی می شود.

دکتر قرائی مقدم تصریح کرد: معضل حاشیه نشینی تجانس و بافت فرهنگی در شهرها را به هم می زند و متاسفانه کنترل این قضیه هم ضعیف است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید